Vietcong 2

Háborúzni a legnagyobb tévedés, ami valaha is érheti az érintett államokat, ennek ellenére még manapság se érték fel ésszel a nagyhatalmak fejesei...

Letöltésre kész a Vietcong 2: First Bravo

Megjelent a cseh Pterodon által készített Vietcong 2 első kiegészítője, a First Bravo, melyet a brit indiGLOW csapatnak köszönhetünk, és ami teljesen ingyenes!

Vietcong 2

Vietnam még mindig maga a pokol, nincs ez másképpen most se, kellemes blues zene kíséretében csapunk a ferdeszemű kommunista dzsungelporontyok közé, azaz ezúttal városi környezetbe helyezve a haddelhaddok gócpontját.

Premier: Új FPS a Pterodon-tól!

A Vietcong készítői az Illusion Softworks-el közösen egy új akciódús FPS-en munkálkodnak, nevén sajnos nem nevezték gyermeküket.

Ősz esti képzivatar

Fantasztikus screenek érkeztek az imént. A dózisban van Call of Duty 2, Final Fantasy, Need for Speed, Ridge Racer, Top Spin és még sok más jóság!

Új Vietcong 2 demó

A Pterodon - 2K Games páros a mai napon kiadta a Vietcong 2 immáron második, többjátékos multiplayer mókára orientált demó változatát.

Vietcong 2 multi demó

Megérkezett a Vietcong folytatásának többjátékos kipróbálható verziója.

Vietcong 2 képek

A cseh Pterodon a Gamespy-os jánykák csábításának engedve ma 2 újabb screenshotot tett közzé a készülő Vietcong 2-ből.

Vietcong 2

A Take2 épp az imént értesített minket, hogy már készülőben van a cseh Pterodon hiper-szuper sikeres Vietcong játékának második része!