Mario Party 9

Folytatódik a Mario Party-széria, aki kedvelte az elődöket, az ezt is imádni fogja!
Típus: Party, Ügyességi

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?

HWSW: Kifelé mászik a gödörből a Nintendo

Noha a Nintendo első pénzügyi negyedéve veszteséges volt, a fény már látszik az alagút végén. A vállalat üzemi vesztesége lényegesen kisebb mint tavaly, és a 3DS is növekedési pályára állt - már csak Japánon kívül kellene feljebb tornászni az eladásait, írja nagytestvérünk, a HWSW.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét lényegesen szerényebb lesz a korábbiakhoz képest, de azért akad olyan anyag, amivel eljátszogathat az egyszeri gamer, míg befutnak a fajsúlyosabb címek. A héten jön az új SSX, lesz új Mario Party, és aki eddig nem tette, most minden eddiginél teljesebb formában próbálhatja ki a Mortal Kombatot.

Gameplay traileren a Mario Party 9

Bár a Nintendo már a Wii U megjelenésére készül, természetesen a Wii-t sem hanyagolja el, márciusban érkezik a legújabb Mario Party. Sokat persze ne várjunk tőle, de ha a korábbi részeket szerettük, akkor ez is elnyeri majd a tetszésünket, ezt az új gameplay trailer is bizonyítja.