A földrengés áldozatainak fog segíteni a Humble Bundle legújabb csomagja

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 2.
  • Akció
Link másolása
A 30 dolláros csomag bevétele annak a három non-profit cégnek fog menni, amelyek a törökországi földrengés utáni helyreállításon dolgoznak. Összesen 72 cím került a csomagba.

A közelmúltban Törökország és Szíria határán történt földrengések következében százezrek maradtak áram, ivóvíz vagy akár otthon nélkül. Számos szervezet azóta is igyekszik humanitárius segélynyújtással orvosolni a fennálló állapotokat, és ebbe a kezdeményezésbe csatlakozik be a Humble Bundle is.

Az ezen a linken megvásárolható csomag 72 teljes játékból áll, és közel 1000 dollár az összértéke. Olyan címek kerültek bele, mint a Ghostrunner, a Payday 2, a Gotham Knights, Pathfinder: Kingmaker, de a Euro Truck Simulator 2 is itt van, igaz, a csomag nagy részét indie játékok adják. A minimális ár 30 dollár (28 euró), ennél természetesen kínálhatunk többet is, a bevétel pedig 100%-ban az oldalon is szereplő három non-profit szervezetnek megy majd. A cikk írásakor a begyűjtött összeg 564.943 euró.

Érdemes szétnézni a címek között, bár ha csak a mennyiséget nézzük, 30 dollárért igen jó vételnek számít a csomag.

18.
18.
JolieKeva
17.
17.
onpi1
Get Menu Price is my go-to destination for all things delicious and budget-friendly! This website makes it incredibly easy to browse through a wide range of menus and prices from my favorite eateries. https://getmenuprice.com/
16.
16.
Annata20
A Humble Bundle gyakran együttműködik különböző jótékonysági szervezetekkel, hogy olyan csomagokat ajánljon fel, amelyek a bevétel egy részét jótékonysági szervezeteknek juttatják el.
​___________________
connections
3.
3.
hedzsooo
#2: XD XD XD No comment, de bakker! :D
2.
2.
csoki0619
A földrengés áldozatainak és Crytek-nek fog segíteni a Humble Bundle legújabb csomagja.

Javítsátok!
1.
1.
crytek
Ilyen csomag jöhetne több is szeretjük a fél éves címeket 0.6 euroért :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...