SimCity PC

Folytatódik a SimCity! Noha maga játék nem rossz, sajnos az állandó online kapcsolat miatt nem részesült túl jó fogadtatásban az anyag.

GDC 2015: Bezárta az EA a SimCity fejlesztőit

A Game Developers Conference során esett be a rossz hír, miszerint az Electronic Arts szélnek eresztette a Maxis Emeryville-t, vagyis azt a brigádot, ami az eredeti Maxisból úgy-ahogy megmaradt.

Az EA továbbra is eredményes

Az Electronic Arts legutóbbi pénzügyi negyedéve sikeresnek mondható, de ami a legfontosabb, hogy a kiadó a közelgő játékairól is elhintett pár érdekességet. Tényleg 2016 végén jön a Battlefield 5.

Heti akciók és leárazások - Black Friday Special

Idén november 28-ra esik az amerikai fekete péntek, amit mi magyarok ugyan nem ünnepelünk, a játékos társadalomban azonban érezhető hatást fejt ki. Ezeket az árban is érezhető változásokat követtük most le nektek.

Blogajánló: A blogverseny nyertese pedig…

A héten csak két blogot ajánlunk, mivel csak a hét második feléből szemezgettünk, és amúgy is kellett a hely, hogy kihirdessük a blogversenyünk nyertesét. Lássuk az eredményt!

SimCity - végre éles az offline mód

Egy év kellett ahhoz, hogy az EA engedelmeskedjen a rajongói nyomásnak, így a mai napon, a SimCity tizedik frissítésének letöltésével végre offline is nyomulhatunk a városépítő alkotással. Ugye örülünk?

Végre: offline is játszható lesz a SimCity

A modtámogatás bejelentése után egy másik meglepetéssel is előrukkolt a Maxis: tíz hónapot kellett rá várnunk, de végre offline is játszható lesz a SimCity! A 10-es rajtszámú frissítéssel érkezik a fejlesztés.

Modtámogatást kapott a SimCity

Kreatív rajongók régi vágya vált most valóra, elvégre a SimCity fejlesztője, a Maxis zöld utat adott a modoknak. Most már bárki gyárthat különféle kiegészítéseket a városépítős címhez. Jobb későn, mint soha - igaz?

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Már azt hittem, hogy a PlayStation 4 amerikai rajtja miatt nagy csend lesz itthon játékmegjelenések terén, de szerencsére a kiadók rám cáfoltak: lesz miből válogatni a következő napokban!

SimCity: Cities of Tomorrow - itt a launch trailer

November 12-én válik letölthetővé a SimCity első masszívabb kiegészítője, a Cities of Tomorrow, ennek apropóján adta ki most az Electronic Arts és a Maxis a játék launch trailerét. Csekkoljátok!

Mozgásban a SimCity: Cities of Tomorrow

Új előzetest kaptunk a SimCity első komolyabb kiegészítőjéről, a Cities of Tomorrow-ról. A gameplay trailer ízelítőt ad abból, hogy milyen szerepet adhatunk majd a jövőbeli városoknak...