Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure X360

Öt népszerű Pixar-világot fedezhetsz fel ebben a kinectes, versenyzős kalandjátékban!
1617724800

Visszatér a GTA V az Xbox Game Pass kínálatába

Áprilisban sem marad frissítés nélkül az Xbox Game Pass kínálata: amellett, hogy néhány cím távozik a felhozatalból, érkeznek újdonságok, és a Grand Theft Auto V is visszatér az előfizetéssel játszható fejlesztések közé.
1537029028

Újabb Windows Store-exkluzívok a Steamen

A THQ Nordic és a Microsoft még a Gamescomon egyezett meg Windows Store-exkluzív játékok dobozos terjesztéséről és Steamre költöztetéséről. Egyelőre öt játékkal indul el a közös munka.
1534958940

GC 2018: Újabb Microsoft-címek költöznek Steamre

A THQ Nordic közreműködésével újabb Microsoft-játékok költöznek Steamre, többek között a ReCore: Definitive Editiont is megvásárolhatjuk majd a Valve digitális üzletén keresztül.
1509519600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Jó hírünk van: ha ezt olvassátok, túléltétek a kiadók októberi szőnyegbombázását, mehettek tovább novemberre! A hónapban már kevesebb megjelenéssel számolhatunk, de azért bőven akad nagyágyú közöttük.
1334142000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb hazai játékeladási toplista. Március utolsó hetén nem történtek nagy meglepetések, viszont a Mass Effect harmadik része elveszítette a vezető helyet, hogy átadja azt a rendületlenül törtető, új Sims 3-kiegészítőnek. A bronzérmes ezúttal a FIFA 12 lett.
1333703519

Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure teszt

Toy Story, L’ecsó, Hihetetlen család, Fel és Verdák. Az elmúlt évek legjobb Pixar meséi ezek, milliók sírtak és nevettek együtt a kis hősökkel, kik most újra visszatértek. A Kinect Rush: A Disney Pixar Adventure pedig nem okozott csalódást, izgalmas és szórakoztató, pont olyan, amilyennek lennie kell.
1332162000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten főleg az asztali konzolok tulajdonosai örülhetnek, PlayStation 3-on és Xbox 360-on egy rakás érdekes cím teszi majd tiszteletét a következő napokban, miközben a többi platformon nem nagyon érkezik fajsúlyos anyag egy-két el nem hanyagolható kivételt leszámítva.