Canis Canem Edit

Korábban Bully néven ismert akciójáték a Rockstar-tól, melyben mi magunk alakíthatjuk az iskola eltántoríthatatlan, kegyetlen zsarnokát!

Jön a Bully Wiire és X360ra is!

Minden negatív kritika ellenére a legtöbb embernek bejött a Rockstar Games legutóbbi játéka, a Bully. A Rockstar nem is hagyja parlagon a játékot...

Jack Thompson három hónapra felfüggesztve

Az ügyvédek fegyelmezett és szabályos munkájáért felelős Florida Bar végre megtette azt a lépést, amire minden játékos várt: felfüggesztette Jack Thompson-t.

Canis Canem Edit

A napokban, kissé megkésve vettem górcső alá a Rockstar Games október végén kiadott, Rockstar Vancouver által fejlesztett Bully című játékát, ami nálunk, Európában furcsamód más nevet kapott a keresztségben, bizonyára valami márkanév-ütközés miatt végül három szó került a dobozára: Canis Canem Edit. A latint kevésbé vágók kedvéért: ez annyit jelent, hogy „kutya kutyát eszik”, mely szólás nálunk „ember embernek farkasaként” terjedt inkább el.

Thompson a Take 2 tönkretételével fenyegetőzik

A közelmúltban folytatódott a Jack Thompson és a Take-Two kiadó közötti civakodás - természetesen az amerikai ügyvéd kezdeményezésére.

GDC 2007: A Gears of War a fejlesztők kedvence

Ahogy azt a megszokhattuk, az expón sor került a Game Developers Awards Choice idei nyerteseinek kihírdetésére is - mint az várható volt, tarolt a Gears of War.

Euphoria engine-nel erősít a Rockstar

A Rockstar bejelentette, hogy következő generációs, PS3-ra és X360-ra megjelenő majdani játékaikhoz a NaturalMotion Euphoria nevű motorját fogják használni.

Megérkezett a legfrissebb brit toplista

Megérkezett legfrissebb brit toplista, mely az utóbbi idők egyik legszínesebb lajstromának tekinthető, hiszen végre megdőlt a FIFA-PES páros angliai uralma.

Anyagi bukta a Bully? Nem lesz folytatás?

A Rockstar egyik legújabb játéka nemigen váltotta be a hozzáfűzött reményeket anyagiak terén, holott a PS2-exkluzív cím jól sikerült a várakozásokhoz képest.

Újból a FIFA 07 a britek kedvence

Megérkezett a legfrissebb brit toplista: világot megrengető változások nem történtek legutóbbi találkozásunk óta, a tízes élboly szinte ugyanaz mint eleddig.

A legfrissebb brit Top 10 - Élen az új Need for Speed

Szilárdan tartja vezető pozicióját a nemrégen megjelent Need for Speed: Carbon, azonban a második és harmadik helyről lecsúszott a FIFA 07 és a Pro Evolution Soccer 6.