Canis Canem Edit

Korábban Bully néven ismert akciójáték a Rockstar-tól, melyben mi magunk alakíthatjuk az iskola eltántoríthatatlan, kegyetlen zsarnokát!

150 új kép a galériában

Sok édesség jutott mára, köztük a legfinomabb az Army of Two, az Assassins Creed, a Command & Conquer 3, a Fable 2, a Rainbow Six és a The Darkness.

Az első Bully videó és megjelenési dátum

Ma megjelent az első mozgóképes animáció a Rockstar legújabb botránygyanús játékából, a Bully-ból. Nem gyenge anyag lesz ez sem, az biztos!

PlayStation 2-exkluzív lett a Bully

A Rockstar bejelentette, hogy legújabb - újfent botrány-gyanús - akciójátéka csak PlayStation 2-re fog megjelenni, miután az Xbox-verzió fejlesztését leállították.

50 millió dollár veszteséggel zárt a Take-Two

A Rockstar, valamint 2K Games tulajdonosa, a Take-Two helyzetjelentése szerint a cég ötven millió dolláros veszteséggel zárta a második üzleti negyedévet.

Támadják a Bully-t!

A Rockstar következő játéka, a Bully még meg sem jelent, azonban egyesek rögtön háborognak ellene!

Friss képek a galériában

Ismét érkezett néhány friss kép galériánkba! Csak, hogy néhányat említsek: Aurora Watching, Bully, COD2, Far Cry Instincts, War Front és sokan mások!

PREMIER: Bully

Újabb botránygyanús Rockstar játék van készülőben. A Bully-ban egy rossz útra tért diákot kell majd irányítanunk, aki az iskola zsarnokává nevezi ki magát...