Pro Evolution Soccer 2013 , 3DS, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A Konami magasabbra teszi a lécet idén. Viszlát, FIFA?

Adventi naptár PlayON módra

A PlayON csapata is készül már a karácsonyra, a közelgő ünnep jegyében minden nap más játékok leárazására számíthattok a forgalmazó részéről. Ma az Assassin's Creed: Revelations van soron.

Pro Evolution Soccer 2013 teszt

A Pro Evolution Soccernek nem éppen úgy jött össze ez a konzolgeneráció, ahogy arra számítani lehetett – ezt talán még az is elismeri, aki bármikor kardot rántana a Konami focis játéka mellett. Ahogy mondani szokták, a meccset elbukta, de azért a hosszabbításban szépített.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ijesztően hasonlít a legfrissebb játékeladási toplista a múltkorira, történetesen az első hat helyezett ugyanúgy sorakozik fel, mint legutóbb, és csak az utolsó négy pozíciónál változtak egy csöppet az erőviszonyok. A listavezető még mindig a FIFA 13, őt követi az új World of Warcraft-kiegészítő.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Továbbra is a FIFA 13 vezeti a hazai játékeladási toplistát, a magyar játékosok még mindig focizni akarnak, és ez így is marad egy darabig. A rivális Pro Evolution Soccer 2013 is megérkezett a legjobb tíz közé, de a dobogóhoz kevés volt az eladások száma, a hatodik helyre futotta csak neki.

PES 2013 - tölthető a második PC-s demó

A Konami nem is időzíthette volna máskorra a Pro Evolution Soccer 2013 legújabb demójának megjelenését, hiszen a nagy rivális FIFA 13 éppen a napokban landol a boltok polcain. A második kipróbálható változatban még több csapatot irányíthatunk, akár Training módban is.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Pörögnek az események, lesz mivel játszani a héten! A napokban jelenik meg a Codemasters Forma 1-es játékainak idei felvonása, jön a Borderlands második része, és a Torchlight II-vel is értékes órákat tölthetünk el. Hiába, az ősz már csak ilyen, kapkodjuk is a fejünket rendesen!

PES 2013 - friss trailer, jön a második demó

A Konami büszke lehet magára: újabb licenccel gazdagodott a Pro Evolution Soccer 2013. Ezúttal Brazília húsz csapata is helyet kap a focis címben. Az örömhír mellé friss előzetes is dukál, melynek főszereplője a Santos játékosa, Neymar. Jövő héten újra demózunk.

GC 2012: Terítéken a Pro Evolution Soccer 2013

Hallgattassék meg a másik fél is! Ha már a FIFA 13-mal foglalkoztunk, ideje elővenni az örök riválist, a Pro Evolution Soccert is. A Konami focijátéka egy új trailerrel és néhány screenshottal gazdagodott a Gamescom apropóján, és mi össze is szedtük Nektek őket egy csokorba.

Elérhető a Pro Evolution Soccer 2013 demója

A Konami égő parazsat dobott a focirajongók képzeletbeli szalmakazaljába, hiszen fellőtte a PES 2013 kipróbálható változatát. Betekintést nyerhetünk a brazil bajnokság szambával túlfűtött világába és némi nemzetközi összecsapás is vár ránk. Egyelőre csak PC-n és Xbox 360-on.

Angliában támasztanák fel a Pro Evolution Soccert

A Konami a Pro Evolution Soccer 2013 legújabb előzetese mellett bejelentette: az Egyesült Királyságban létesít új stúdiót, ami a tokiói csapattal párhuzamosan a Pro Evolution Soccer sorozat fejlesztésével foglalkozhat. A feladat nem kicsi, a cél, hogy a sorozatot feltámasszák a FIFA-val szemben.