A legfrissebb hazai játékeladási toplista

 • Írta: fojesz
 • 2012. október 15.
 • Toplista
Továbbra is a FIFA 13 vezeti a hazai játékeladási toplistát, a magyar játékosok még mindig focizni akarnak, és ez így is marad egy darabig. A rivális Pro Evolution Soccer 2013 is megérkezett a legjobb tíz közé, de a dobogóhoz kevés volt az eladások száma, a hatodik helyre futotta csak neki.

Az aranyérmes még mindig a FIFA 13, őt pedig továbbra is a World of Warcraft: Mists of Pandaria, valamint az F1 2012 követi. A negyedik helyre a Guild Wars 2 kapaszkodott fel, ezzel a World of Warcraft előfizetői kártya lecsúszott, és az ötödik lett.

A Pro Evolution Soccer 2013 a hatodik helyen rajtolt, a hetedik a Diablo III. A Battlefield 3 szerényen őrizgeti a nyolcadik helyét, miközben a The Sims 3 legújabb kiegészítője, a Természetfeletti erők szép lassan kiszorul a legjobb tíz közül. Az élbolyt a Verdák 2 játékváltozata zárja. A teljes listát itt találjátok meg!

 1. FIFA 13
 2. World of Warcraft: Mists of Pandaria
 3. F1 2012
 4. Guild Wars 2
 5. World of Warcraft előfizetői kártya
 6. Pro Evolution Soccer 2013
 7. Diablo III
 8. Battlefield 3
 9. The Sims 3: Természetfeletti erők
 10. Verdák 2
13.
KeXxX
#12: a battlefield 3 is ott van tavaly óta. ha tovább néznéd a listát találnál más játékot is. de ezekből a játékokból látszik hogy a magyar gémerek 75%-a (vagy több) el van hízva és kocka, és 55 évesen hal meg szűzként. tisztelet a kivételnek.
12.
sunstreaker
hm Diablo III félévvel a megjelnés után még mindig ott van a top 10 - ben, ez azért nem rossz teljesitmény a Blizzardtól
10.
JacoB
#9: Tudod pár ember szereti a sportot ...(wow-ot leszámítva)
A FIFA13 nagyon jó lett, minden hibát kijavítottak, kivéve a magyar kommentátor nem valami jó, de én úgy is angollal játszok :)
A F' 2012 meg állítólag nem lett se jó se rossz :D
9.
Gu3sT2
Az a TOP3 te jó ég :D mikkel nem képesek játszani az emberek....
8.
krisztian66666
Verdák 2? Ez meg hogy kerül ide??:D
7.
kivenoko
Hát tényleg eléggé gyér lista...
5.
markoci555
na ez kb egy szép lista, bár nem tudom miért veszik ennyien a fifa-t
4.
Gaboo77
Hát, úgy látom nem tükrözöm a közízlést...ezek közül egyikért sem adnék egy használt jégkrémes pálcikát sem.
1.
AkosTorok88
Az ilyen listák után jutnak eszembe hogy vannak más játékok is azokon kívül amikkel én játszok(és az is hogy nagyon jól van minden úgy ahogy most van )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...