Marvel Avengers: Battle for Earth WIIU, X360

A Bosszúállók meghódítják a mozgásérzékelős játékok piacát.
1448888400

Ilyen lett volna a törölt Avengers-játék

Egy hosszabb videó és rengeteg információ érkezett arról az Avengers-játékról, ami még a THQ-nál készült. A kooperatív módra kihegyezett akciójáték drága projekt volt, nem véletlen, hogy feláldozta a pénzügyi problémákkal küszködő cég.
1425494940

Új előzetest kapott az Avengers: Age of Ultron

Megkapta a harmadik előzetesét is a Marvel soron következő mozija, az Avengers: Age of Ultron. A készítők egyre többet mutatnak a filmből, ezúttal is rengeteg az új jelenet a trailerben.
1421136260

Befutott az Avengers: Age of Ultron új előzetese

Megkapta a második előzetesét az év egyik, ha nem a legjobban várt képregényes filmje, az Avengers: Age of Ultron. Ezúttal egy több mint másfél perces darabot kaptunk, csekkoljátok!
1399212000

Csak akkor jöhet az új Avengers-játék, ha...

Ha a Marvel talál egy olyan fejlesztőcsapatot, amelyik kellően elhivatott a cím feldolgozása iránt. A képregényes cég le akar számolni a silány adaptációkkal, ezért nem is igazán erőlteti a nagygépes játékváltozatokat.
1380560640

Blogajánló: Neverhood, Watchmen, S.H.I.E.L.D.

Ki ne szeretne egy Connort mintázó gyurmafigurával társasjátékot játszani a Komédiás ellen a S.H.I.E.L.D. központjában? Rájössz, hogy miről lesz szó? Nem? Nos, itt van az eheti blogajánló, ami segít a megfejtésben.
1357131600

2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!
1354690800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz egy-két érdekes cím, jóllehet az igazi megjelenési dömping már lecsengett, nincs más dolgotok, mint vásárolni és játszani. Még szerencse, hogy közeleg az év vége, lesz idő rá bőven!
1351580400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Na, ezt nevezzük mi megjelenési listának! Készüljetek fel, ez a hét nagyon sűrű lesz, még szerencse, hogy itt az őszi szünet és az újabb négynapos hétvége! Csakhogy néhány példát emeljünk ki: jön az Assassin's Creed III, a Need for Speed: Most Wanted és az Okami HD is.
1350315035

Avengers: Battle for Earth - a Wii U-s irányításról

A fejlesztők bejelentették, hogy a Marvel Avengers: Battle for Earth Wii U-s verziója nem követeli meg a játékostól, hogy kizárólag a mozgásérzékelés segítségével irányítsa a címet, hanem fapados, hagyományos kezelési rendszert is tartalmaz. Ha unjuk a kalimpálást, akkor jól fog jönni.
1348902025

Tölthető az Avengers: Battle for Earth demója

Jó hírre virradtak a Marvel-féle Bosszúállók-rajongók. A Gold hozzáféréssel rendelkezők számára elérhetővé vált a Marvel Avengers: Battle for Earth kipróbálható változata, melyben Amerika Kapitány és Thor néz szembe az ellenségek hadával a Savage Land nevű vulkanikus helyen. Pofásnak néz ki.