2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 2.
  • Toplista
Link másolása
Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!

Egyre több blogbejegyzés születik a GK-n, mi pedig ennek csak örülni tudunk; természetesen idén sem marad el a ti írásaitok alapján készült toplista, amiben 2012 legolvasottabb anyagait soroljuk fel.

10. Far Cry 3 Teszt


A Far Cry 3 az idei év egyik legjobbja, leírtuk már sokszor, de ami a pláne, hogy ti is több alkalommal megtettétek ezt. Dokopas tesztje lett a tizedik legolvasottabb poszt.

9. Skyrim Modolás: Első lépések


Imádjátok a Skyrimet, hát még a modjait, ilyen írásból is több született az idén. Kerub a kilencedik legolvasottabb bejegyzésben a modolás rejtelmeinek kezdeti lépéseiről ír.

8. dibalo 3 test


DollSyndrome dibalo Diablo III-tesztje lett a nyolcadik legolvasottabb írás. Sok hozzáfűznivalónk nincs, de ez is kétségtelen bizonyíték, hogy a trollkodást is lehet jól csinálni.

7. Ki a franc az a Sólyomszem?


Batman írása még a Bosszúállók premiere előtt született, és a Marvel-filmekben eddig jócskán hanyagolt szuperhőst mutatja be. Noha Sólyomszem a Thorban is feltűnt rövid időre, az Avengersben mutatkozott be csak igazán.

6. Prometheus filmelemzés és kérdésmegoldás


Rövid, velős írás a szintén idén debütált Prometheusról. Pharaoh a kritikája mellett "kérdésmegoldást" is önként vállalt, a filmmel és a háttértörténettel kapcsolatos fekete foltokra is igyekezett rávilágítani.

5. Kritika: A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises)


Még egy toplistás poszt Batmantől, ezúttal ráadásul olyan, ami abszolút passzol a nevéhez: legújabb Nolan-féle Batman-mozi kritikáját olvashattátok el.

4. Skyrim realizmus mod gyűjtemény


Mondtuk, hogy szeretitek a Skyrim-modokat! Kerubnak egy másik, a témában írt posztja is befért a legjobbak közé, ez történetesen az előzménye a fentebb említettnek.

3. A NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“

2012 a világvége volt, és bár mostanra vége lett, azért a GK-n is nagy olvasottságra tett szert egy olyan cikk, ami az egyik elpusztulási koncepciót ismertette. Köszi, JacoB!

2. Star Wars: Kultikus hajók és járművek


Az ezüstérmet dante92 posztja vitte el, amiben azt az idén debütált Star Wars-újságot mutatta be, ami a sorozat jól ismert hajóiról és járműveiről szólt.

1. Pou - Az új őrület.


Meglepetés, az aranyérem csakugyan dante92-nek jutott! A Pou-ról szóló poszt ráadásul toronymagasan verte a többit, ugyanis jóformán aki rákeres a játékra, itt fog kikötni. És hát ez valami!

31.
31.
DollSyndrome
30.
30.
JacoB
#29: Na már megint Mr.Bejgli admirális miatt van veszekedés ..:/
28.
28.
Yanez
Remek blogok kerültek be!Kicsit fura,hogy csak játékok és film\filmes témák vannak,mert annyi más fasza blog is volt.De ez egy ilyen oldal,GAMEkapocs.És hát nem is panaszkodom,sőt,mind zseniális!Csak így tovább emberek!
26.
26.
Mortician
#16: Reménytelen vagy. :)
24.
24.
drat576
#19: dzsungelharcos, spórolj az árammal
23.
23.
Gamelord
Mónika show újraindul? Legközelebb előre jelentsétek be. Egész jó egyébként, folytassátok a hajcibálást.
22.
22.
Dontrip
#19: Igen, eddig próbáltam figyelmen kívül hagyni, de most lett elég, az ez fáj, az fáj, minden fáj sírásodból. Ja, és hogy én is hiteles meg kemény legyek IDE ÍROK EGY NAGY F*SZT!!!!
21.
21.
Vendy01
fő a szeretet és béke....mint mindenhol :D
19.
19.
markoci555
#17: valahogy mégis elolvasod sőt több mint 2 sort rászánsz a válaszra, ha majd akarnak bannolnak, addig meg ha nem tetszik MI A F*SZÉRT OLVASOD EL A KOMMENTEM???? KIBEB*SZOTT NAGY DISTURBEDES KÉPEM VAN KISZÚRAD MESSZIRŐL TE VAK
17.
17.
Dontrip
#16: Úristen, ásd már el magad... Senki sem kíváncsi arra, hogy állandóan nyavalyogsz, hol a bejgli miatt, hol amiatt, hogy nem tetszik a legolvasottabb blog! Komolyan téged bannolni kéne! :)

Egyébként gratulálok minden blogírónak!!! :))) Én Shidot hiányolom a Top10-ből, több százszor visszaolvasom az írásait, de még mindig meg tudnak nevettetni. :) A másik meg, hogy Dante és Batman eléggé eltűntek, pedig nagyon bírom az ő blogjaikat is. :(
16.
16.
markoci555
#12: neked ennyire nehéz megérteni hogy feltételes módban írtam, amellyel azt mondtam el mennyire hülyék az emberek hogy egy ilyen háromszögű p*csre többen kattolnak mint a Star Wars-ra
15.
15.
kukac450
Gratulálok mindenkinek, nemcsak azoknak, akik felkerültek most a top 10-be, hiszen egy csomó olyan blog született, amelyik simán bekerülhetett volna ide, annyira fantasztikus lett. Jövőre is még ilyen jó irományokat, szeretünk titeket!

Ja, és buék, itt az alkalom, hogy leírhassam. :3
14.
14.
névtelenség
#13: Majd kiestem a forgószékből röhögés közben! :D
Szép volt!
13.
13.
Vendy01
azt hiszem elmondhatjuk, hogy Pou a leghíresebb sz*ardarab a világon :))))
12.
12.
Mortician
#11: A hozzászólásod röhejes. Nem a blogok tartalma, minősége határozza meg a helyezést, hanem a népszerűsége. Ennyire nehéz megérteni?
11.
11.
markoci555
röhejes, a 4. től kéne indulnia, azt a puo micsodát azt sem tudom mi az, a 2. nak kéne első helyen :) a 3. meg b*szott nagy hülyeség és nem tudom honnan szalajtották
9.
9.
vuliem
Mindenkinek gratula! :) Remélem idén is legalább ennyire jó lesz a blogszekció, mint tavaly.
8.
8.
Sanyeszpaloc$
#7: Nem is foglak, csak most nézem hogy egy számmal eltórlódtak a helyezések és az én 0. helyezésem helyett én leszek az első a bk-s videó válogatásommal :P
7.
7.
QuartoDestra4
most megsértett művészként díva módjára drámai könnyek közepette felcsattogok és becsapom az ajtómat. HANGOSAN.

ne is próbájatok megvigasztalni :c
6.
6.
p3ti
4.
4.
Stranger
A Skyrim moddolós blogra emlékszek, hasznos volt.. remélem lesz 2013-as revízió, biztos van megint egy rakat új mod. xd
3.
3.
Buci126
gratulálok mindenkinek, különösképpen dante92-nek a cikk író aranyeréért! :D
2.
2.
Gamelord
Gratulálok minden blogírónak, kitettetek magatokért :)
Ha 2013-ban fele ennyi jó blog születik, akkor már egy jó évünk lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...