Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

PC-re is megjelenik a Destiny 2?

Nem nagyon lepődtünk meg a friss pletykákon, elvégre az Activision már korában is utalt arra, hogy a Destiny-folytatás multiplatform lesz. A Bungie állítólag a nulláról kezdte a fejlesztést, így komoly változásokat kapunk.

Brit toplista: még mindig vezet a BioShock

A múlt héti triumvirátus kirobbanthatatlan volt a dobogóról, így a frissen érkezett Destiny-kollekció csak a negyedik helyet csípte meg. Az aranyérem továbbra is a BioShock: The Collection nyakában fityeg.

Destiny: Rise of Iron - ma élesedik a raid

Noha a legújabb kiegészítő a hét elején jelent meg, a Wrath of the Machine néven futó új raidre csak mától csaphatunk le. A Bungie most egy trailerrel mutatja be, mi vár ránk az össznépi ámokfutásban.

Destiny: The Collection - ennyivel több PS4-en

Holnap érkezik a Destiny: The Collection a Rise of Iron kiegészítővel egy időben, és ha PS4-en nyomulsz a gyűjteménnyel, megannyi bónusz tartalom üti a markodat. A Bungie most minden exkluzív cuccot megmutat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékőrület, igaz, ezúttal mérsékeltebb tempóban iparkodtak a kiadók és a fejlesztőcégek. Kiegészül a Destiny, folytatódik a Batman, és a kosárlabda-rajongók is melegíthetik a kontrollereiket.

Launch trailert kapott a Destiny: Rise of Iron

Jövő héten ismét kiegészül a Destiny, a Rise of Iron egy új kampányt és helyszínt, valamint egy raidet és új strike-okat hoz magával többek között. Mutatjuk a launch trailerét, amely a gameplay jelenetek mellett a sztorit is felvezeti nekünk röviden.

GC 2016: Ezt kell tudnod a Destiny: Rise of Ironról

A Bungie nemrég egy livestream keretében bővebben is bemutatta a Destiny legújabb kiegészítőjét. Egy videóban most a Rise of Iron minden lényeges aspektusáról lehull a lepel. Jönnek a privát meccsek a Crucible módba.

GC 2016: Mindent az egyben kiadást kap a Destiny

Az Activision és a Bungie tegnap megerősítette, hogy a Rise of Iron kiegészítővel egyszerre mutatkozik be a Destiny: The Collection. A gyűjtemény az eddig megjelent összes tartalmat magába foglalja.

E3 2016: Destiny - ezért búcsúzunk a prevgentől

Noha mindenki sejtette, hogy előbb-utóbb bekövetkezik, azért mégiscsak fájt a játékosoknak a hír, hogy a Destiny új kiegészítője már csak az új konzolokra fog megjelenni. A Bungie elárulta, miért döntött így.