Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.
1354201200

VGA 2012: Samuel L. Jackson a házigazda

Tízéves a Video Game Awards, a szervezők pedig brutális felhajtást ígérnek. A műsorvezető is meg van már, Samuel L. Jackson a lehető legjobb választás volt a különleges alkalom apropóján.
1352386800

19 milliónál tart a Gears of War-széria

Mára is jutott mérföldköves hír, éppen a Microsoft árulta el, hányadán is áll a Gears of War-sorozat. Legnagyobb bánatunkra bontott számokat nem kaptunk, cserébe a Gears of War: Judgment előrendelési trailerére lehet izgulni - bár valójában sok izgalmat nem tartogat.
1349866835

Életjeleket adott a Gears of War-film

A régóta a fiók mélyén lapuló Gears of War-filmet minden jel szerint újra előveszik. A jogok jelenleg a New Line Cinemánál vannak, s a Variety magazin értesülései szerint a cég már javában producereket toboroz a projekthez, a következő hetekben akár már szerződések is születhetnek.
1349330400

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!
1346321075

Gears of War: Judgment - videón a Free-For-All

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az OverRun mellett egy másik játékmód is újonc lesz a Gears of War: Judgmentben: a Free-For-All először kínál majd olyan játéklehetőséget, amiben nem lesznek csapattársaink, senki sem fogja védeni a hátunkat - legalább lehet lőni mindenre, ami mozog!
1346223023

Gears of War: Judgment - multis újdonságok

Multiplayer frontján több újdonsággal is szolgál majd a Gears of War-széria előzményét feldolgozó Judgment. Az OverRun játékmódot már ismerjük, és mint utóbb kiderült, ezen felül is várnak ránk meglepetések: most egy újabb játékfajtáról és két vadonatúj térképről hullott le a lepel.
1346054437

Tony Scott is érdeklődött a Gears of War-film után

A nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Tony Scott előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Gears of War-mozifilm jogaival rendelkező New Line Cinemával. Nem sokon múlott, hogy nem ő került a rendezői székbe - ismerte el az egykori producer, Jeff Katz. Pedig a cím jó kezekben lett volna.
1344855600

Kulcsemberek távoznak a People Can Flytól

Azt hihetnénk, hogy a nyár csendes, minden fejlesztő a parton szürcsöli a sört, és nem azon gondolkoznak, hogy ott hagyják például az Epic Games és a People Can Fly csapatát. Nos, ez nem így van, mert Adrian Chmielarz és két másik bajtársa ezt az időt választotta a dobbantásra.
1342446476

Gears of War: Judgment - megvan a pontos dátum

Viharos sebességgel zajlanak az események a Gears of War: Judgment körül: nem elég, hogy a hétvégén az Epic Games gőzerővel promózta az új rész többjátékos módját, és kikotyogta, nagyjából mikor várható a megjelenése, mára befutott a Microsoft pontos érkezési dátumot takaró bejelentése is.
1342344309

Gears of War: Judgment - ilyen az Overrun mód

Éppen csak pár napja tudtuk meg, hogy szomorú módon még jövő márciusig várnunk kell a Gears of War: Judgment megjelenésére, az Epic máris vigasztal minket egy új videóval. Ebben meggyőződhetünk róla, hogy a People Can Fly csapata azért hozzá tud majd tenni a lefektetett alapokhoz.