Assassin's Creed III: Liberation PC, PS3, PS4, SW, Vita, X360, XBOXONE

Női főhőssel rendelkezik az eredetileg PS Vitára megjelent Assassin's Creed-mellékág. Helyszínünk New Orleans.
1440702060

Assassin's Creed-film - az első kép Fassbenderről

Végre! Megérkezett az első hivatalos kép az Assassin's Creed-filmről, amit a jövő héten kezdenek el forgatni. A fotón a főszereplő Michael Fassbender látható, méghozzá assassinnek beöltözve.
1433607708

Íme, az első promókép az Assassin's Creed-filmből

Az Assassin's Creed-film megjelenéséig még nagyon sokat kell aludni, mivel csak majd jövő karácsonykor válthatjuk meg rá a jegyet. Hangulatfokozóként azonban most befutott az első promókép.
1424019634

Marion Cotillard az Assassin's Creed-film fedélzetén

Minden jel szerint az Oscar-díjas színésznő, Marion Cotillard is játszani fog Michael Fassbender mellett az Assassin's Creed-mozifilmben. Ráadásul lapértesülések szerint több film is várható a videojáték alapján.
1414751450

Jelentkezz az Assassin's Creed cosplay versenyre!

Ha szereted az Assassin’s Creed-sorozatot és némi alkotókedv is szorult beléd, akkor a PlayON cosplay versenyét neked találták ki: értékes nyereményekért saját jelmezt kell készítened. Jelentkezési határidő: a mai nap!
1412013600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez is eljött végre: szerdán már október lesz, ami azt is jelenti, hogy elképesztő játékzuhatagnak nézünk elébe! Mindennek az előszelét már most is érezni, a következő napokban is lesz néhány finom megjelenés.
1407650400

Monopoly készül az Assassins's Creedből

A Hasbro és a Ubisoft összefogott, és megalkották a barátságok erejét próbára tevő társasjáték Assassin's Creedre mintázott változatát, mely idén novembertől lesz kapható, előrendelése pedig már el is kezdődött.
1398852047

Ki rendezi az Assassin's Creed-filmet?

Habár januárban szóba került Daniel Espinosa is, a New Regency tárgyalásokat folytat Justin Kurzellel is a közelgő Assassin's Creed-film kapcsán. Még mindig nem tudni, hogy ki dirigálja az adaptációt.
1390482000

Megvan az Assassin's Creed-film rendezője?

Ha igazak a pletykák, megvan az Assassin's Creed moziváltozatának rendezője, persze ha őszinték akarunk lenni, nem biztos, hogy ennek a hírnek, illetve magának az úriembernek örülnünk kellene.
1390327200

Blogajánló: Az orgyilkos árnyéka 2D-s

A női asszaszin HD-ban domborít, a Nintendo butít, az ügynökök árnyékra vetődnek, a Gamekapcsot pedig elárasztották a filmes blogok. Hogy lesz ebből ajánló?
1389859225

Megjelent az Assassin's Creed: Liberation HD

Tovább gyűrűzik az Assassin's Creed-sorozat, az eredetileg PS Vitára megjelent Liberation immáron PC-n, Xbox 360-on és PS3-on is elérhető - természetesen feljavított grafika mellett. Itt a launch trailer!