Scribblenauts Unlimited 3DS, WIIU

Kreálj, játssz és oszd meg - e játék lényege. És persze a közösségi élmény.
1533913222

Bejelentették a Scribblenauts Mega Packet

A Warner Bros. két Scribblenauts-játékot is kiad egybecsomagolva. Az Unmaskedet és az Unlimitedet tartalmazó csomag PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre jelenik meg idén szeptemberben.
1385902800

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Annyira nincsenek hírek a hétvégén, hogy inkább előredolgoztunk, és már most összeraktuk nektek a következő hét nap játékmegjelenéseiről és filmpremiereiről szóló összeállításunkat.
1383750449

Warner-játékok az új Humble Bundle-ben

Elindult az új Humble Bundle akció, méghozzá nem is akármilyen címekkel: a felhozatalt ezúttal a Warner Bros. játékai jelentik, köztük két-két Batman- és F.E.A.R.-epizóddal. Vesd rá magad!
1371204754

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.
1367742860

Nyan Cat miatt perelik a Warner Brotherst

Nyan Cat és Keyboard Cat miatt perelik a Warner Brotherst, a vád szerint a kiadó mindkét internetes mémsztárt anélkül szerepeltette a Scribblenauts című játékban, hogy arra engedélyt kért volna.
1359979200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre megérkezik a Dead Space harmadik része, itt az alkalom, hogy John Carverrel az oldalán Isaac felfedezze a Tau Volantist. Kooperatív módjával jó ideig leköt majd a játék, az tuti!
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1352998828

Scribblenauts Unlimited - trailer a megjelenéshez

Már előrendelhető a Steamen a Scribblenauts legújabb része, s ha beruházol rá, akkor a Tiéd lehetnek a játékból ismerős ruhadarabok a Team Fortress II-höz. Emellett befutott a Wii U-s verzió launch trailere is, amely további lehetőségeket tartogat a konzol GamePadjének köszönhetően.
1352923797

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.