Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 6.
  • Hír
Link másolása
A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.

Tegnap este ment le a Nintendo Direct legújabb része, az online közvetítésen a kiotóiak egy sor sikervárományos cím megjelenési dátumát erősítették meg, valamint egy csokornyi új trailert is levetítettek a nagyérdemű számára.

A Pikmin 3 kapta a legnagyobb szerepet az adásban, amelyről annyit tudtunk meg, hogy 2013 második negyedévében teszi tiszteletét Nintendo Wii U-n.

A japánok "Luigi évének" nevezik 2013-at. Mario barátja hamarosan szellemjárásra indul egy mókás kísértetkastélyban - egészen pontosan márciusban érkezik a Luigi’s Mansion: Dark Moon.

A 3DS-es Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate szintén a tavasz első hónapjában, azaz márciusban landol a boltok polcain.

A PopCap sikercíme Wii U-s változatot kap, melyben nagy szerepet játszik majd a GamePaddel való bolondozás. A Plants vs Zombies még e hónapban tör babérokra.

Az 5th Cell várva-várt Scribblenauts Unlimitede végleges megjelenési dátumot kapott, amely február 8-át takarja. Olyan Nintendo játékhősöket is irányíthatunk benne, mint Link, Zelda, vagy éppen Mario, Luigi és Peach.

A futottak még-kategóriában említésre méltó még a Dr. Kawashima’s Devilish Training, amely március 8-án érkezik 3DS-re, míg a Pokémon-címek fejlesztőinek új ritmusjátékát, a Rhythm Hunter Harmo Knightot szintén márciusban tölthetjük le a 3DS eShopjából. Az ínyenc-RPG rajongók áprilisban vehetik kezükbe a Fire Emblem Awakeninget.

Lássuk a többi előzetest - first party és third party címeket vegyesen!

Game & Wario

New Super Mario Bros. 2

LEGO City: Undercover

Zen Pinball 2

Sonic & All-Stars Racing Transformed

Mass Effect 3 Special Edition

Ninja Gaiden 3: Razor's Edge

Epic Mickey: Power of Illusion

5.
5.
myrte
Azért több mindenről volt szó a Nintendo Directen. Például márciusban jön a Monster Hanter 3 Ultimate, Dr. Kawasaki koncentráció javító rom-ja, áprilisban Fire Emblame Awakening stb. finomságok.
4.
4.
floax
#3: biztos hogy nem : 1.nekem nem kell az hogy csak grafika legyen de jatek elmenynem
2. egyedűl a ninja storm széria érdel boxon vagy ps-n de nekem annyiert nem kell!
mass effect , cod,nfs és multik arra ott a laptop
3.
3.
mestermagyar
#1: Hamár ez számít ps3-at vettél volna, sokkal elöbb.
1.
1.
floax
már alig varom hogy legyen egy wii u-m , meg johogy nem vettem anno ps vitata mert mar most tobb jatek wii u-ra vagy is ami nekem bejon)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...