Operation Flashpoint: Dragon Rising

Az Operation Flashpoint második része, természetesen csúcsszuperre feltornászott grafikával és ígéretesnek bizonyuló történettel.

Operation Flashpoint: Dragon Rising

A csatatéren a halál gondolata minduntalan ott lebeg a fejedben. Gyorsan kell mérlegelni, a másodperc tört része alatt. Rossz irányból közelítetted meg a part menti radarállomást, a Kínai Felszabadító Hadsereg katonái artikulátlan hangon ordibálnak és eresztik el a lövéseiket a beásott pozícióikból...

Operation Flashpoint: Dragon Rising

A név, amely hét éve egyet jelentett a csontkemény, autentikus modernkori hadviselés szimulációjával jövőre folytatást kap. Ami eddig a PC-sek kiváltsága és egyben realisztikusság szimbolikája volt, a második részre már a konzolok tulajdonosainak is elérhetővé válik. Akár egy baka szemszögéből, vezethető járművekkel, földön, vízen és levegőben is olyan valós élményt kaptunk az arcunkba, még ha virtuálisan is, amitől borsódzik a hátunk. A ki nem pattant hidegháborús krízis megvalósítását imádták az arcade játékmenetben csalódott fegyverspecialisták. Akár az amerikai hadsereg oktatóprogramjaként szolgáló változatot nézzük, akár a boltok polcaira került könnyítettet, az Operation Flashpoint mindmáig etalon a hardcore FPS-ek szűkös mezőnyében. Most pedig jönnek a kínaiak!