Oddworld: New 'n' Tasty! MAC, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360

Remake-et kap az Oddworld: Abe's Odyssee - ha elrontják a fejlesztők, valakit meglincselünk!
1358694000

Min dolgozzanak az Oddworld fejlesztői?

Érdekes szavazás került ki az Oddworld weboldalára, amiben a sorozat fejlesztői azt kérdezik a rajongóktól, hogy min dolgozzanak az Oddworld: Abe's Oddysee New ‘n' Tasty befejezése után.
1349074800

Gameplay videó az Abe's Oddysee remake-ből

Az Oddworld Inhabitants az Eurogamer Expo keretei között jelentette be az Oddworld: Abe's Oddysee remake alcímét, emellett megtudtunk ezt-azt magáról a játékról, fény derült a platformlistára, és még egy kétperces gameplay videót is bezsebeltünk. Így induljon minden hétfő reggel!
1348227041

TGS 2012: Délutáni galériafrissítés

Özönlenek a képek Tokióból, szinte csak kapkodjuk a fejünket. Ezúttal az olyan érdemleges címek pillanatképeit szedtünk össze Nektek, melyek két embernél többet érdekelhetnek kishazánkban. Lesz itt Monster Hunter 3 Ultimate, Tekken Tag Tournament és frissített PS3-modell.
1344582000

Megérkezett az Abe's Oddysee HD első képe

Bár az Oddworld: Abe's Oddysee megjelenéséig még durván egy év van hátra, a Just Add Water lassacskán elkezdi adagolni a látnivalókat a felújított játékból. A minap az első képet kaptuk meg, ez ad némi ízelítőt abból, milyen az egyébként oldalnézetes anyag egy 3D-s motorban felépítve.
1338975608

E3 2012: Jön az Oddworld: Abe's Oddysee reboot

Ez az E3 már csak ilyen: születik egy csomó érdekes bejelentés, de a fejlesztők csak "mellesleg" számolnak be az újdonságaikról, elhintik, hogy min dolgoznak, majd mindennemű érdemleges információ és látnivaló nélkül tovább állnak. Ebben a cipőben jár az Oddworld: Abe's Oddysee reboot is.