NBA 2K13 , PC, PS3, PSP, WIIU, X360

Idén is visszatér a 2K-féle NBA-sorozat, 2012-ben megint konkurencia nélkül marad a játék.
Típus: Kosárlabda, Sport

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenések és filmpremierek listája, lássuk, mivel játszhatunk, mit nézhetünk majd a következő napokban! Ezúttal a legnagyobb cím kétségkívül a Resident Evil 6 - éppen most zajlik a budapesti launch party -, de lesz más finomság is a felhozatalban.

Itt van a Wii U nyitócímeinek teljes listája

A japán vállalat nem kerülgeti tovább a forró kását, s végre közölte a nyitójátékok teljes listáját, miután hetekig ment a fejvakarás. Régiónként más és más játékokkal találkoztunk korábban, a Nintendo végre felnyitotta a szemünket. Ezek a címek jönnek november 18-tól március 30-ig.

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.

Hétfő esti galériafrissítés

Megint összeszedtük az elmúlt napok legjobb screenshotjait; olyan látnivalókat válogattunk össze, amik kimaradtak a korábbi cikkeinkből, de mindenképpen érdemes megnézni őket. Az összeállítás főszereplője egyértelműen a Wii U, a Nintendo konzoljára érkező játékok dominálnak most.

NBA 2K13 - előzetesen a Dream Team

Az elmúlt időszakban, ha a kosárlabdás játékok szóba kerültek, akkor az NBA Live 13 kapta a főszerepet. A Take-Two idén újra konkurenciát kap, de nem féltjük őt, elvégre eddig is remekül teljesített. Az új trailerben a sportág ikonjai, Michael Jordan és Kobe Bryant kapják a főszerepet.

Hétfő esti galériafrissítés

Összeszedtük az elmúlt hét legfontosabb screenshotjait, igyekeztünk olyan címeket gyűjteni, amik érdekelhetnek benneteket! A mostani összeállításban olyan címek kaptak helyet többek között, mint az Aliens, a Castlevania, az Epic Mickey 2, az F1 2012, a Halo 4, a Metal Gear Rising és a WRC 3.

A vártnál gyengébben szerepelt a Max Payne 3

Befutott a Take-Two Interactive pénzügyi helyzetjelentése is, a kiadó a vártnál gyengébb teljesítményt tudhat maga mögött az elmúlt három hónapban, miután a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line is gyengébben szerepelt a reméltnél. Most az XCOM-on és a BioShockon a sor.

Kosárlabdával jön az NBA 2K13 gyűjtői kiadása

Noha csak limitált példányszámban lesz elérhető, és talán ide nem jut el egy darab sem, mindenképpen impozánsnak tűnik az NBA 2K13 gyűjtői kiadása. A Dynasty Edition a szokásos játékbeli extrák mellett egy kosárlabdát és egy fülhallgatót is tartogat a vásárlók számára.