Little Inferno

Új játék érkezik a World Goo és a Henry Hatsworth alkotóitól.
Típus: Akció

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!

Elrajtolt az új Humble Bundle

Már megvásárolható az új Humble Bundle, a legújabb csomag játékai ráadásul nemcsak asztali számítógépeken, de androidos kütyükön is játszhatók. A játékszabályok a szokásosak természetesen.

Humble Indie Bundle 8 - muszáj befizetni rá

Ha szereted az indie fejlesztéseket, az új Humble Bundle-re muszáj lesz befizetned, mert irgalmatlanul jó a felhozatal. Az akció a szokásos, annyit fizetsz, amennyit szeretnél.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.

Megérkezett az első Little Inferno kedvcsináló

A Tomorrow Corporation lehet a játékvilág Tim Burtonje, legalábbis a Little Inferno első trailere alapján ezt simán kimerjük jelenteni. Az anyagról még mindig nagyon keveset tudunk, viszont az új videó nemcsak szórakoztató, de megfelelően lehangoló, mondhatni elmebeteg is.

Little Inferno - új játék a World of Goo alkotóitól

Közös csapatot alapítottak a World of Goo és a Henry Hatsworth alkotói, a Tomorrow Corporation első játéka a Little Inferno lesz. Az új indie fejlesztésről a nevén kívül gyakorlatilag semmit nem tudunk, viszont a srácok korábbi munkáit ismerve nem aggódunk - télen várható a megjelenés!