Little Inferno

Új játék érkezik a World Goo és a Henry Hatsworth alkotóitól.
1577904141

Frissítve: Megérkezett a karácsony az Epic Store-ba

A Holiday Sale 2019 című akció keretében nem csak óriási leárazások, hanem még egy 10 dolláros kupon is üti a játékosok markát. Ha pedig ez még nem volna elég a boldogsághoz, az ünnepi szezonban naponta kapunk ingyen játékot.
1488193200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem akármilyen hétnek nézünk elébe, pénteken platformot avatunk, előtte pedig két olyan játék is érkezik, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk. Lássuk a heti játékmegjelenési listát!
1387368000

Elrajtolt az új Humble Bundle

Már megvásárolható az új Humble Bundle, a legújabb csomag játékai ráadásul nemcsak asztali számítógépeken, de androidos kütyükön is játszhatók. A játékszabályok a szokásosak természetesen.
1369847284

Humble Indie Bundle 8 - muszáj befizetni rá

Ha szereted az indie fejlesztéseket, az új Humble Bundle-re muszáj lesz befizetned, mert irgalmatlanul jó a felhozatal. Az akció a szokásos, annyit fizetsz, amennyit szeretnél.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1342090800

Megérkezett az első Little Inferno kedvcsináló

A Tomorrow Corporation lehet a játékvilág Tim Burtonje, legalábbis a Little Inferno első trailere alapján ezt simán kimerjük jelenteni. Az anyagról még mindig nagyon keveset tudunk, viszont az új videó nemcsak szórakoztató, de megfelelően lehangoló, mondhatni elmebeteg is.
1341056648

Little Inferno - új játék a World of Goo alkotóitól

Közös csapatot alapítottak a World of Goo és a Henry Hatsworth alkotói, a Tomorrow Corporation első játéka a Little Inferno lesz. Az új indie fejlesztésről a nevén kívül gyakorlatilag semmit nem tudunk, viszont a srácok korábbi munkáit ismerve nem aggódunk - télen várható a megjelenés!