Marvel vs. Capcom: Origins PlayStation, Xbox

A két népszerű univerzum crossover-sorozatának első része és a Marvel Super Heroes újrakiadása.
1348758151

Launch traileren a Marvel vs. Capcom: Origins

Letölthetővé vált a Marvel vs. Capcom Origins, ha kíváncsi vagy, honnan indult a Marvel képregény- és a Capcom játékhőseinek a csatározása, muszáj befizetned rá! Ráadásul nem is egy játékot kapunk, hanem mindjárt kettőt: a kizárólag szuperhősös Marvel Super Heroes is jár mellé.
1348505149

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrűsödnek a megjelenések, az egyszeri gamer csak kapkodja a fejét, hogy mivel múlassa az időt. A World of Warcraft-rajongók valószínűleg gondolkodás nélkül az új kiegészítőre voksolnak, ahogy talán a FIFA-sok sem hagyják ki az új részt. Azért nekik is érdemes körülnézni!
1341820800

Marvel vs. Capcom: Origins - újabb mozzanatok

A bejelentés után újabb látnivalók érkeztek az első Marvel vs. Capcomot és a Marvel Super Heroest egy csomagban tartalmazó Originsből. Két videónk van, az egyik egy közel háromperces gameplay felvétel, míg a másik egy bő hatperces interjú, amiben a játék producere mesél ezt-azt az újdonságról.
1341587981

Marvel vs. Capcom Origins bejelentés

Lemaradtál volna a két népszerű univerzum crossover-sorozatának első darabjairól? Itt az idő, hogy pótold a hiányosságokat elvégre a Capcom bejelentette a Marvel vs. Capcom Origins-t, melyben a Marvel Super Heroes és a Marvel vs. Capcom: Clash of Super Heroes kapott helyet.