Killzone 2

A népszerű FPS második része kizárólag PlayStation 3-ra. Az anyag nem mindennapi élményt ígér...

Killzone 2

2055, az emberiség szinte teljesen kimerítette a Földön található energiaforrásokat. Véres harcok indultak el a csekély felraktározott készletekért, ami rövidesen pusztító atomháborúba torkollott. Az emberiség rövidesen felismerte, hogyha életben akarja tartani a civilizációt, valami más megoldás után kell kutatniuk. A túlélők összefogtak és megalapították a UCN-t (United Colonial Nation – Egyesült Kolóniák Nemzete), melynek célja a közeli naprendszerek mihamarabbi felfedezése és a lehetséges nyersanyagok kiaknázása.

Killzone 2 Demó teszt

Évek óta vártuk a napot, amikor végre rátehetjük kezünket a Guerrilla által fejlesztett Killzone folytatására. Most elérkezett az idő, nemrég elérhetővé vált ugyanis a konzol egyik legígéretesebb játékának demó változata! Mire várunk még? Kezdődjék a villámteszt!

Killzone 2

A Guerrilla Games a 2005-ös E3 kiállításon egy fantasztikusan izgalmas, profin megrendezett, gyönyörű, és nem utolsó sorban ritka hangulatos videó kíséretében jelentette be a Killzone 2-t. A gond csak az volt, hogy a játék akkor még sehol se volt, a trailer pedig CGI technológiával készült – bár stílusa és belső kameranézete miatt sokakat megtévesztett. Három év, negyvenmillió dollár és százharmincöt programozó kellett ahhoz, hogy a valóságban is úgy nézzen ki minden, mint ahogy azt korábban megálmodták.