F1 Race Stars PC, PS3, WIIU, X360

Gokartot csinált a Forma 1-ből a Codemasters - ez az F1 Race Stars.

Wii U-ra is jön az F1 Race Stars

Nintendo Wii U-ra is megjelenik az F1 Race Stars, és bár a játék kibővítve érkezik a kiotóiak konzoljára, erősen újrahasznosított változatnak tűnik. Michael Schumacher például még mindig szerepel benne.

Leépítések várhatók a Codemastersnél

A Codemasters pénteken megerősítette, hogy átszervezésekre készül, amik a digitális fejlesztéssel és kiadói feladatokkal foglalkozó csapatokat érintik főleg. A kiadó szerint az új játékokat nem érinti hátrányosan mindez.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

F1 Race Stars teszt

A videojátékok nem tesznek agresszívvá, de attól még jól esik néha megragadni a kontrollert a kábelnél fogva, majd úgy falhoz csapni, hogy szilánkosra törjön rajta. Mármint a fal. Az F1 Race Stars pedig olyan szépen indult...

F1 Race Stars - előzetes a rajt örömére

A Forma 1 könnyedebb formáját kedvelők már tegnap óta megvásárolhatják az F1 Race Starst, így a Codemasters viszonylag későn lepett meg minket az arcade cím launch trailerével. Ádáz versenyek, nagyfejű pilóták és gokartra emlékeztető versenygépek a porondon. Csak ne vegyük komolyan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de ismét összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját; miért pont a Call of Duty: Black Ops II debütálása mellett mennénk el szó nélkül, ugye? A következő napokban sok cím érkezik, jóllehet egy kezünkön meg tudjuk számolni azokat, amikkel tényleg játszanánk.

F1 Race Stars - új előzetes, elérhető a demó

A Codemasters bejelentette, hogy már elérhető az F1 Race Stars kipróbálható változata, amelyben könnyedebb formában élhetjük át a német nagydíjat - egyedül, vagy akár a négyfős kooperatív játékmód segítségével. Emellett két új screenshottal és egy vadonatúj játékmenet-felvétellel gazdagodtunk.

F1 Race Stars - dátum, képek, előzetes

Aki a Forma 1 könnyedebb formáját szereti, az bizonyára remekül ellesz a Codemasters F1 Race Stars című arcade produktumával. A játékban minden benne van, ami a nagytestvérben: valódi pilóták, autók, pályák és sokkal több annál. Hatalmas ugratások és power-upok - a fizikát mellőzve.

GC 2012: Képeken az F1 Race Stars

Hat új screenshotot kaptunk az F1 Race Stars-ról, a Codemasters árkádosított Forma 1-es játékáról. A Mario Kartra hajazó címben természetesen nem a megszokott pályákat kapjuk, a németországi futam is inkább a sztereotípiák mentén épült fel, és nem a valódi versenyeket vették alapul a készítők.

F1 Race Stars - gokartot csinálnak a Forma 1-ből

Elvetemült ötletre készül a Codemasters, de akár még be is jöhet neki: az F1 Race Stars a koncepciója szerint egy családbarát Forma 1-es játék lesz, ennek megfelelően elfelejthetjük a realizmust, könnyed arcade élmény vár ránk, ahol a versenyzők rajzfilmfigurák, akik gokartfutamokon mérhetik össze az erejüket.