Slender PC

Egy sötét erdő. Egy pislákoló zseblámpa. Nyolc papírlap. És egy rejtélyes alak, ki folyamatosan a nyomodban van. Nem tudod, hogy ki ő, vagy mit akar, de érzed, hogy figyel.
1410102927

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.
1356874380

2012 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Folytatjuk az évzárást, ezúttal viszont a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit szedjük listába. Ebben sincs Call of Duty, de természetesen a Ubisoft nagyágyúiról szóló tesztek bekerültek a legjobbak közé.
1351346488

A Skyrim az év legjobb játéka

Legalábbis a Golden Joystick Awardson. Furcsának tűnhet az időzítés, de a játékos ceremóniát évről-évre ilyenkor, az őszi szezon kellős közepén rendezik meg, így könnyen lehet, hogy az idei év legjobb játékai éppen a tavalyiak, és az ideiek pedig a jövő évi legjobbak. Vagyis értitek...
1345107604

Slender teszt

Egy sötét erdő. Egy pislákoló zseblámpa. Nyolc papírlap. És egy rejtélyes alak, ki folyamatosan a nyomodban van. Nem tudod, hogy ki ő, vagy mit akar, de érzed, hogy figyel. Nem menekülhetsz előle, minél több fecnit találsz meg, ő annál közelebb ér.