2012 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 30.
  • Toplista
Link másolása
Folytatjuk az évzárást, ezúttal viszont a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit szedjük listába. Ebben sincs Call of Duty, de természetesen a Ubisoft nagyágyúiról szóló tesztek bekerültek a legjobbak közé.

A lista számokon alapszik, nem mi döntöttük el, hogy melyik teszt kerüljön előrébb - a ti kattintásaitok alapján raktuk össze a tíz legolvasottabb cikk listáját. Íme!

10. Alan Wake PC teszt


Első blikkre meglepőnek tűnhet, hogy az Alan Wake PC-s változatáról írt tesztünk lett a tizedik legolvasottabb cikkünk, valójában viszont érthető: az egykor PC-re is bejelentett, majd egy időre Xbox 360-exkluzívvá vált Remedy-remek portját rengetegen várták, és nem is hiába. Az átirat remekül sikerült! Nyolcast kapott.

9. Dishonored teszt


A Bethesda és az Arkane Studios kétségkívül az év egyik legjobb játékát tette le az asztalra a Dishonored személyében, ha pedig kizárólag az új címeket vesszük, nem is igen akadhat kihívóra 2012-ben. A steampunk disztópia csak a kezdet, a játékélmény savát-borsát az élvezetes harcrendszer és a lopakodás jelenti. 9.2 az értékelése.

8. Resident Evil: Operation Raccoon City teszt


Az év egyik legnagyobb csalódása. A Resident Evil 5 után nagyon vártuk már, hogy új Resi-résszel örvendeztessen meg bennünket a Capcom, ő pedig nem volt rest teljesíteni a kívánalmainkat, megtette ezt két ízben is. A Resident Evil 6 megosztja a közönséget, abban viszont egyetérthetünk, hogy az Operation Raccoon City minden újító szándék ellenére is vérgagyi lett. Ötös jutott neki, de a tízes skálán.

7. Far Cry 3 teszt


A Far Cry harmadik része az egyik legjobb anyag volt idén, ráadásul mondhatjuk, hogy a szódával fogyasztható Far Cry 2 után igazi meglepetést is okozott vele nekünk a Ubisoft. Vaas az utóbbi idők egyik legjobb főgonosza, és akkor még nem is beszéltünk az elképesztő tartalomról - ha végeztél az egyjátékos résszel, jöhet a kooperatív és a kompetitív multi! 9.3 pont a jutalma.

6. 2011 legjobb szexjelenetei

Tessék, megint a sztereotípiák! Hogy titeket csak a szex érdekel, és különben is, a médiában mindent el lehet adni, ha van benne egy-két csinos meztelen lány! Viccet félretéve, az idei év egyik legolvasottabb cikke a 2011-es évről szól, Zoenn bátyánk a legjobb videojátékos szexjeleneteit szedte össze benne. Évzáró az évzáróban - lesz idén is hasonló, nyugi!

5. Assassin's Creed III teszt


A Ubisoft idén különösen kitett magáért, már ami az Assassin's Creed III marketingkampányát illeti, persze felesleges azon agyalni, hogy a játék sikere kizárólag ettől függött volna. A függetlenségi háborús körítés, Connor és az eddiginél is mélyebb játékmenet meghozta a gyümölcsét, az Assassin's Creed harmadik részét mi is imádtuk, ti is imádtátok. Mi történetesen 9.2 pontnyira imádtuk.

4. Slender teszt


A Slenderről jó eséllyel az is hallott, akinek egyébként fogalma sincs, hogy mi is ez, és honnan jön, ettől függetlenül mi leteszteltük az idővel mémmé vált fakelore kép nyomán készült játékot. A kultstátuszt jelzi, hogy a projekt hamarosan teljes értékű folytatást kap a Slender: The Arrival képében.

3. Diablo III teszt


Végre megérkezett! Nagy év volt ez az idei a Blizzard részéről, és most nem csak a menetrendszerűen érkező World of Warcraft-kiegészítőről beszélünk: megjelent a Diablo várva-várt harmadik része is. Egyszerűen imádtuk, és bár a bétateszt után sejtettük, hogy mire számíthatunk, a végleges változatot csakugyan nem tudtuk letenni. 9.6 pontot kapott tőlünk.

2. Mass Effect 3 teszt


A Mass Effect 3 rendkívül megosztotta a játékosokat, főleg a befejezés verte ki a biztosítékot a rajongóknál, amiért a BioWare még azt is bevállalta, hogy kicsit belenyúl a végébe egy DLC-n keresztül. Hogy végül mindenki megnyugodott-e, azt nem tudjuk, mindenesetre nekünk már az eredeti formájában is nagyon tetszett a játék - 9.9 pontra volt jó nálunk.

1. Max Payne 3 teszt


Végül a legolvasottabb cikkünk a Max Payne 3 teszt lett. Nincs min csodálkozni, Max az év egyik legnagyobb visszatérését produkálta, talán is nem volt olyan cím a közelmúltban, ahol ennyire féltünk volna a folytatástól. Borzasztóan vártuk, kicsit aggódtunk a fejlesztőváltás és az ezzel járó drasztikus változtatások miatt, de a végeredmény szinte tökéletes lett. 9.3 pont.

19.
19.
SLi
#13: Nem a pontokon kellene rugózni, hanem el kellene olvasni a cikkeket is.
18.
18.
Mortician
#17: Az egyik a hírekre vonatkozik, a másik a cikkekre.
17.
17.
Ezt nem értem, a napokban már volt egy ilyen kattintás alapú lista, nem? Akkor ez mi?
16.
16.
Kenny88
#7: Én is arra szavazok, hogy jövőre a GTA V tesztje lesz a legolvasottabb az oldalon.
15.
15.
SSJ Gábriel
#13: Te sem olvastad el a pontozás jelentését mi? Na mindegy. http://www.gamekapocs.hu/szabalyzatok#tab2 Bár ezt már nem először rakják ki... Hozzátenném,hogy volt egy 5 alatti játék,ami kikerült az oldalra. 0.1 pontja volt azt hiszem :D Na AZ szar játék volt.
14.
14.
randall13
#13: Vagy még csak pontozni sem kell. Bár akkor nem lesz mi alapján a hsz-ek közé ugatnia sok embernek, mert ahhoz el kéne olvasnia azt a sok betűt :\
13.
13.
Deadzone
2013-ra megreformálhatnátok a pontozási rendszeretek, egyszerűen nevetséges. kapott már játék 5 alatti pontszámot? szerintem csináljatok 5-ös skálát, tört számok nélkül, azon talán majd sikerül reálisan értékelnetek.
12.
12.
ATi0021
#10: Lényegileg nem zárt be csak összeolvadtak a Torontóval. Persze az hogy bezárt jobban hangzott a média számára.
11.
11.
Mortician
#10: Volt.

http://gamekapocs.hu/hir/30014/bezart_a_max_payne_3_fejlesztoje
10.
10.
hl89x9
A MP 3-at készítő csapat amúgy bezárt (Rockstar Vancouver) volt róla hír?
9.
9.
reptile110
Yeaah Max Payne 3 :D
8.
8.
Jared
Az amúgy konkrét hogy a Mass Effect 3 újonnan 5k mindenhol örülök neki meg nem is :(:)
7.
7.
ground
Max payne 3? Nem véletlenül. Szerintem jövő ilyenkor megint a rockstar fogja vinni a a legolvasottabb tesztet a gta 5 el,.
6.
6.
névtelenség
#2: Válasz 1: Igen
Válasz 2: Reprezentatív

Örülök, hogy segíthettem!
5.
5.
randall13
#1: Nem tűnt még fel, hogy ott nagy a látogatottság, ahol nincs egyetértés?
3.
3.
giga321
2.
2.
markoci555
cikk meg hír közt ekkora a különbség? miért kell ezt külön venni?
1.
1.
aruha
Megint csak a R* Games játéka van az élen. Nem véletlenül :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...