WWE WresleFest PC, PS3, X360

Klasszikus pankrátorjáték, ami most újra letölthetővé válik.
1360861200

A Take-Two szerezte meg a WWE-jogokat

A korábbi pletykáknak megfelelően a Take-Two kaparintotta meg a WWE-jogokat, a csődbe ment THQ után ő felel majd pankrátoros játékok kiadásáért. A kiadó a korábbi fejlesztőkkel dolgozik együtt.
1359032400

A Take-Two úszott rá a WWE-jogokra?

A WWE-játékok sorsa egyelőre ismeretlen, annyi bizonyos, hogy a tegnapi THQ-aukció alkalmával nem esett szó a pankrátoros szériáról. Úgy hírlik, a Take-Two akar lecsapni a licencre.
1356105600

A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.
1355922000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ettől a héttől tényleg ne várjunk sokat, moziba is csak a Fluor Film miatt érdemes elmenni... A viccet félretéve: masszív pihenésnek nézünk elébe, jóllehet a karácsonyi finis többek számára ajándék-lootolással telik majd.
1346068800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!