A Ubisoft megvenné a THQ játékait?

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 21.
  • Pletyka
Link másolása
Lapértesülések szerint a Ubisoft is bejelentkezett a THQ stúdióiért és játékaiért, más kérdés, hogy csak olcsón hajlandó megvenni azokat. Több szempontból is érdekes lenne, ha a pletyka megvalósulna.

Mint ismert, a THQ ellen csődeljárás indult, ami afféle menekülőút, egy utolsó lehetőséget ad a vállalatnak arra, hogy feltámadjon. A háttérben már zajlanak a tárgyalások egy magánbefektető céggel, ami szívesen felvásárolná a kiadó eszközeit (beleértve a stúdióit, játékait és megbízásait), ugyanakkor a THQ maga is elmondta: várja a további jelentkezőket, neki a biztos pénzügyi jövő a fontos elsődlegesen.

Elemzők már korábban is hangoztatták: nem kizárt, hogy egy-egy nagyobb kiadó, mint az Electronic Arts vagy a Ubisoft megkörnyékezi a kiadót, és mint az MCV megtudta utóbbi tényleg tárgyal a THQ-val. Ahogy korábbi nyilatkozatokból is lehetett következtetni, a Ubisoftot elsődlegesen a játékfejlesztő stúdiók és a nagyobb címek, például a Saints Row, a Darksiders, a Company of Heroes, a Red Faction, a Homefront és a WWE érdeklik.

A pletykák szerint a Ubisoft azonban a THQ elvárásaival ellentétben nem licitálni akar, inkább olcsón szeretné megúszni az üzletet. Ha megvalósulna mindez, azt is érdekes lesz megfigyelni, a THQ melyik játékairól és csapatairól hajlandó lemondani, elvégre a Clearlake-kel ellentétben a Ubisoft saját név alatt futtatná tovább azokat.

45.
45.
Davidveteran
Az ubisoft szerintem csak a Prince of Persia szeriakat romtota el,a tobbi nagyon jol sikerult
43.
43.
kopic
Inkább ők, mint az EA.
42.
42.
Skyer
#14: És jól is tennék. Nem kell minden évben kiadni új részeket.
41.
41.
BT-dA-DeStrOyeR
39.
39.
TBO0
Legkorrektebb azt mondani, hogy a Ubisoft a kisebbik rossz a többi nagypályás kapzsi kiadó közül (nálam azért vetekszik az EA-vel :) ). Legjobb a Valve, esetleg Bethesda kezében lenne.
38.
38.
FrostsoulHD
Ubisoft nagyon is király kiadó :D náluk csak Bethesda királyabb :D
36.
36.
Sanyeszpaloc$
33# 34# nem gond amúgy forever assassin ;)!!!
Emeljük a tétet 6 évesre :)
35.
35.
Necreon
#9: Bocsánat, de az Ubi mindig is adott Day1 DLC-ket - újabban a játékaik sokféle (akár 4-5-6!) speciális kiadásban jelennek meg, és mindegyikhez más extra jár mind fizikai, mind digitális formában. Ezeket gyűjtik össze később, és árulják, hogy akinek kéne valami még, az beszerezhesse. Ez azért elég más mint mint az EA féle "jó akkor vágjuk ki a fele játékot, és azt még felezzük el amit kivágtunk hogy 2x adjuk el".
34.
34.
RoLee-man
#31: Assassin vagy templomos vagy? Ha assassin akkor lehetünk LB-k!! :D
33.
33.
RoLee-man
#31: Csak vicc volt, de a darksiders 1000000000 gondoltam.
Boccs csak unatkozok.:D De azért te 8 éves!!!! Bibibi
32.
32.
Sanyeszpaloc$
31.
31.
Sanyeszpaloc$
#29: Máskor olvasd el hogy mire gondolok mert én az ea-ról beszèltem 9 éves
30.
30.
Macifasz
#7: Évről-évre egyre gyengébb? :- Erősen kétlem, hogy akár egy másodpercet is játszottál velük, ha ezt le merted írni. :-D
29.
29.
RoLee-man
#7: Ne úgy írj kommentet, mintha igazad lenne!!!
Az ACt meg haggyad békén! Az AC2 után egy hónappal már csinálták a 3-at. És mi az, hogy rosszabb lett. Egyre jobb! Életem eggyik legjobb játéka!
#6: a kommented alapján 10 évesre tippelek. :D
Az ac 3-at annyi pénzbe került megcsinálni , mint az ezio trilógiát. Ezt a havi gyártás hülyeséget meg haggyátok már, amíg olyan minőségi játékokat tesznek le az asztalra, mint pl.:ac3,farcry3
28.
28.
Jared
Hát jól teszik szerintem de azért sajnálom őket :(
26.
26.
szasznyak
#23: Mondjuk igaz amit írsz!A sony nincs túlzottan ott a stratégia jàtékok piacàn...sajnos.De ami késik az nem siet! :)
25.
25.
p3ti
Majdan gyün a SEGA , és kiperkál mindenkit zsebbő'
24.
24.
p3ti
Kár hogy olyan cég mint a 2K games nem tud beleszólni . Őket imádom
23.
23.
Cuppak
#21 Ja, persze.. Sony majd kiad stratégiai játékot
22.
22.
rossitibi
#2: Pontosan ezt akartam írni! :)
21.
21.
szasznyak
Ha mindenki ennyire okos...akkor mondok én is vmi okosat...Sony!!!Igaz ők nem azok a felvàsàrlós tipusúak...de gondoljatok bele mekkora érvàgàs lenne jópàr gémernek ha csak pléhsztésönre jünnének ki a "nagy címek"!?Amúgymeg szerintem nekünk teljesen mindegy ki fogja verni a gyeplöt a THQ-nak...a lényeg az,hogy a gémek jók legyenek...ENNYI!!!A többi meg rajtunk àll...megvesszük-e...vagy sem!
20.
20.
Seaxa
Nálam az Ubisoft elásta magát a kikerült Heroes 6-os hülyeségeik miatt, csak reménykedni tudok, hogy a Game Workshop automatikusan vissza veszi a kiadott WARHAMMER 40K jogokat, és 20X megfontolják kinek adják ki őket újra játék készítésre.
19.
19.
zsoze
az ubinak nagyon megy és örülhetünk végre minőségi gammák remélem belemennek valami jó kis fps-be is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...