A Team Ninjánál folytatja a Bloodborne producere

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 11.
  • Homo Nobilis
Link másolása
Masaaki Yamagiwa még februárban hagyta el a Sonyt, a minap pedig azt is megtudtuk, hogy hová igazolt: a jövőben a Nioh-t és a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint is jegyző Team Ninjánál folytatja a karrierjét.

Masaaki Yamagiwa, akit a Bloodborne producereként ismerhetünk a leginkább, a Nioh-t és a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origint is jegyző Team Ninjánál folytatja a karrierjét. Ez a Sony indie csapatokért felelős vezetője, Shuhei Yoshida tweetjéből derült ki, aki a közös fotó alapján eltöltött egy görbe estét az úriemberrel és a Nioh-sorozat direktorával, Fumihiko Yasudával.

Yamagiwa a Sonynál eltöltött évei alatt olyan játékokkal foglalkozott még a Bloodborne mellett, mint a Deracine vagy a Tokyo Jungle. Februárban hagyta el a Japan Studiót, akkortájt, amikor kiderült, hogy a Sony felszámolja a csapat belsős játékfejlesztéseit. Ennek egyenes következménye volt, hogy júliusban végleg feloszlott a brigád, a cég egyedül az Asobi Teamet mentette ki innen.

3.
3.
norbi27
Szűk egy hete volt hír, miszerint a nemrég felvásárolt Bluepoint Games egy Bloodborne remasteren dolgozik, utána pedig az első saját projektjeként a folytatás következik. Szinte az összes gamer híroldal lehozta (ez nem).
2.
2.
nemfontos
#1: Nem hinném hogy csak álom lenne... A játék annyira népszerű, hogy meglepődnék ha a sony -nál nem foglalkoznának vele egyáltalán. Ha a demon souls kaphatott egy remake -et, akkor van okunk bizakodni.

Másfelől viszont, nem biztos hogy a bloodborne -nak tényleg kell egy folytatás, és nem csak egy remake. A történet szép kerek egész, nem nagyon van hova mit tenni bele. A világot persze meg lehetne tölteni mással is...
1.
1.
Stark666
Mit meg nem tennék egy bloodborne 2 folytatásèrt . Sajnos ez csak egy álom marad :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...