ZEN Pinball 2 PS3, Vita

A magyar illetőségű ZEN Pinball második része kizárólag PS3-ra és Vitára jelenik meg, kapunk mellé Plants vs. Zombies témájú asztalt is!
1412501662

A South Parkot is flipperesíti a Zen Studios

A magyar Zen Studios a játékipar flipperfelelőse, és pont: a Star Wars, a Marvel-képregények és a The Walking Dead után újabb licencet rántottak be a srácok, most a South Parkon dolgoznak.
1408982400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ahogy közeleg az iskola rajtja és a nyár vége, úgy sűrűsödnek a játékmegjelenések is - logikus, hiszen nyáron nem lehet tanulás helyett játszani. Lássuk a vakáció utolsó hetének premierjeit!
1403503200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június utolsó hetére alaposan összekapták magukat a kiadók és a fejlesztőcégek, a következő hét napban egy raklapnyi új játék kerül majd a boltok polcaira, köztük néhány olyan darab, ami még ígéretes is!
1387188000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza lesz ez a hét is, a kiadók láthatóan arra készültek, hogy a karácsonyi hajrá előtt elkezdjük feldolgozni a korábbi hetek termését, és ha már ott tartunk, egy-két DLC-t is beszerzünk hozzájuk.
1354780825

Nintendo Direct: megjelenési dátumok, videók

A Wii U megjelenése után már a játékfelhozatal miatt érdemes követni a kiotóiak bemutatóit. Tegnap hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott egy sor first-party cím, az új előzetesekről már nem beszélve.
1353492000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű lett az e heti lista, lesz miből válogatni a következő napokban! Most lesz "Fekete Péntek", a hálaadás utáni első péntek Amerikában a karácsonyi vásárlói szezon kezdetét is jelenti - csoda, ha mindenki most akarja kiadni a játékát? Persze mi úgyis Hitmanezünk inkább.
1346682369

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az iskolakezdés hete a kiegészítőké lesz, több expanzió, letölthető tartalom is érkezik majd az elmúlt hónapok és évek slágercímeihez - és ez alatt nem feltétlenül az új Sims 3-adalékot értjük. A héten jön a Battlefield 3: Armored Kill, befejeződik a Modern Warfare 3 DLC-áradata, és kapunk új Skyrim-tartalmat is.