Rebootot kaphat a Ninja Gaiden és a Dead or Alive

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár túl sok részletet nem tudtunk meg a témában, a Team Ninja azt már megerősítette egy konferencián, hogy visszatérne a klasszikus sorozatokhoz.

A koreai Ruliweb számolt be róla elsőként, hogy a Team Ninja visszatérne a klasszikus sorozataihoz, a Ninja Gaidenhez és a Dead or Alive-hoz. Ezt a fejlesztőcég elnöke, Fumihiko Yasuda erősítette meg a G-Star Conference egyik panelbeszélgetésén, aki egészen konkrétan az alábbi diát osztotta meg a mondókája során:

"A Team Ninja jövője - népszerű sorozatok rebootolása" - áll a dián, alatta pedig egy-egy screenshotot láthatunk a Ninja Gaidenből és a Dead or Alive-ból. Arról sajnos már nem tudtunk meg részleteket, hogy a csapat hogyan gondolná újra a jól ismert franchise-okat, de Yasuda szerint "amint lehet", megosztják velünk az első infókat.

7.
7.
hoaw
Kedvenc játékom a Ninja Gaiden (2004).
6.
6.
Őrnagy
#4: Szerintem meg tök jó benne a harc. Szépen össze lehet benne fűzni a kombókat.
5.
5.
kexiaxel
Ninja gaidenre már èvek óta várok.
Egy teljes generációt ki hagyott.
Remèlem nem Niohsítják el.
Megtartja az a gyorsj vères ès nehèz játèkmenetèt.
4.
4.
Nothing
A Gaiden-t még megértem, de hogy a DOA-val mit akarnak...? Esetleg végre kap egy normálisnak mondható harcrendszert? Mert ha nem lenne csúrig tömve szoftpornó elemekkel, a kutyát sem érdekelné. Középszerű, olcsó, agyonhype-olt Virtua Fighter klón, semmi más.
3.
3.
Jarl Balgruuf
#2: NG nagyon rosszul öregedett szerintem. A kamera különösen borzalmas.
2.
2.
Shao Kahn
Fura. Én ismerem mindkét franchizet. Azt hittem úgy tökéletesek ahogy vannak, hogy nem lehet még szuperebbé tenni őket, hogy nem szorulnak rebootra. De ha kiderülne hogy tévedtem, annak persze örülni fogok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...