Pillars of Eternity PC

Kickstarteren gyűjtött pénzt az Obsidian a legújabb szerepjátékához, mely egyfajta tisztelgés a Planescape: Torment, a Baldur's Gate és az Icewind Dale előtt.
1387364400

Új Kickstarter-projektre készül az Obsidian

A Pillars of Eternity Kickstarter-kampányának sikere után aligha meglepő, hogy az Obsidian újabb projektet indítana közösségi finanszírozással. Ez a játék viszont licencen alapul, ami különösen érdekes.
1386745236

Megvan a Project Eternity végleges címe

Az Obisidian Entertainment régi stílusú szerepjátéka megkapta végleges címét: immáron Pillars of Eternity néven keressük az alkotást, amiről most befutott az első gameplay trailer is néhány kép társaságában.
1372312808

Kiszivárgott képeken a Project Eternity

Végre közelebbről is megtekinthetjük az Obsidian Entertainment közösségi finanszírozásból készülő szerepjátékát, a Project Eternityt. Igazi régivonalas RPG-vel lesz dolgunk, szemkápráztató látvány mellett.
1365595223

Először mozog a Project Eternity

Az Obsidian Entertainment kiadott egy több mint négyperces gameplay-felvételt a Project Eternity címen futó, régivonalas szerepjátékából. Ezúttal a lenyűgöző környezetet vehetjük szemügyre - jól vizsgázik az Infinity motor.
1350547200

Máris rekorder a Project Eternity

Rekordot állított be a Kickstarteren a Project Eternity, eddig egyetlen videojáték fejlesztéséhez sem kalapoztak össze ennyi pénzt a rajongók, mint az Obsidian új szerepjátékához. A gyűjtés véget ért, az elmúlt egy hónapban több mint 3,9 millió dollárt kaptak a készítők a munkálatok támogatására.
1350048627

Project Eternity - befutott az első ingame kép

Régen adtunk már helyzetjelentést az Obsidian nagyszabású, kickstarteres játékáról, a Project Eternityről. Az adományok szépen gyűlnek, már 2,6 millió zöldhasút sikerült összelapátolni. A várakozás a tetőfokára hágott, így fejlesztők bemutatták az első ingame screenshotot is!
1348502433

Újabb részletek a Project Eternityről

Az Obsidian Entertainment a nosztalgiázók kedvében szeretne járni a Project Eternityvel, amely lassan eléri a 2 millió dollár összértékű rajongói támogatást a Kickstarteren. A fejlesztők ennek örömére számos új információval örvendeztettek meg bennünket, érintve a nem harci képességeket is.
1348120800

2014-ben jöhet a Project Eternity

Az Obsidian már tudja nagyjából, mikorra készülhet el a Project Eternity: a srácok várakozásai szerint 2014 tavaszáig végeznek majd a munkával. A játék vezető programozója az Eurogamernek adott interjút, egyebek mellett a briteknek árulta el ezt a kulcsfontosságú információt is.
1347872400

Project Eternity - egy nap alatt összejött rá a pénz

Óriási siker az Obsidian Entertainment Kickstarter-kezdeményezése, aminek eredményképpen a legnagyobb klasszikusokat idéző szerepjátékot fejlesztene a csapat. A munkálatokra kért összeg egy nap alatt összejött, a maradék egy hónapban a további extrákra gyűjtenek a srácok.
1347699620

Project Eternity - úton az Obsidian új RPG-je

Végre lejárt a visszaszámlálás az Obsidian honlapján, a bejelentés megtörtént. Mégsem a Dungeon Siege 4-ről van szó, hanem egy teljesen új frencsájzról, ami egyelőre Project Eternity munkacímen fut. A fejlesztők a Kickstarteren keresztül számítanak a rajongók támogatására. Megéri?