Earth Defense Force 2025 PS3, X360

2013-ban érkezik az Earth Defense Force negyedik része.
Típus: RPG, TPS

Íme, a Games with Gold szeptemberi játékai

A PlayStation Plus szeptemberi felhozatala után kissé fapadosnak tűnik a Gold-előfizetőknek szánt jövő havi kínálat, de annyira sokszínű a mostani akció is, hogy valószínűleg mindenki talál majd kedvére való játékot.

Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

Lerántotta a leplet a Sony a márciusi PlayStation Plus-felhozatalról. Többek között a Tearaway Unfolded, az Earth Defense Force 2025 és a Lumo is helyet kapott az aktuális listán.

Két nap, és itt az Earth Defense Force 2025

A hétéves béke véget ért: 2025-ben újra támadnak a hangyaszerű idegenek, csapatoddal arra törekszel, hogy a legjobb tudásod szerint megvédd otthonodat. Pénteken jön az Earth Defense Force 2025, itt a launch trailer.

Traileren az Earth Defense Force 2025

Februárban támadnak a bogarak az Earth Defense Force 2025-ben. Most egy új előzetest kaptunk erről a tipikus japán shooterről, melyben a Fencer névre keresztelt katonát ismerhetjük meg.

Februárban jön az Earth Defense Force 2025

Ugyan Japánban már július óta kapható az Earth Defense Force 2025, vagy más néven az Earth Defense Force 4, hozzánk 2014 februárjában érkezik a shooter Xbox 360-ra és PS3-ra, utána indulhat a rovarvadászat.

E3 2013: Az utolsó videócsokor

Az 2013-as Electronic Entertainment Expo hivatalosan is bezárta a kapuit, de bőven maradt még látnivaló a következő napokra is. Az utolsó videó-turkálónkban lesz Saint's Row 4, Knack, CoH 2 és Puppeteer is.

Earth Defense Force 4 - új előzetes

Viszonylag régen adtunk már hírt az Earth Defense Force 2025 néven is ismert alkotásról. A legutóbbi hírek szerint júliusban jelenik meg a program, melyben a Földet megszálló óriásrovarokkal gyűlik meg a bajunk.

Earth Defence Force 4 - jaj nektek, rovarok!

Az biztos, hogy az Earth Defence Force 2025-öt nem a látványvilága adja el, ennek ellenére egy sodró iramú, tipikus japán alkotásról beszélünk. A napokban befutott a cím új előzetese - vessétek rá magatokat!

TGS 2012: Earth Defense Force 4 látnivalók

Immáron negyedjére vesszük fel a kesztyűt a Földet megszálló idegenekkel, a 2013-ban érkező fejezet folytatja a hagyományokat - igaz, a lehetőségeink némileg kibővültek. Taktikai és szerepjátékelemekkel megspékelt akciójátékkal lesz dolgunk, lássuk a kedvcsinálókat!