Íme, a PlayStation Plus márciusi kínálata

Link másolása
Lerántotta a leplet a Sony a márciusi PlayStation Plus-felhozatalról. Többek között a Tearaway Unfolded, az Earth Defense Force 2025 és a Lumo is helyet kapott az aktuális listán.

Igaznak bizonyultak a pletykák, a tegnap kiszivárgott játékok kaptak helyet a márciusi PlayStation Plus-felhozatalban. PS3-ra és PS Vitára kettő-kettő, a cross-platform funkciónak köszönhetően PS4-re pedig három játék lesz ingyen elérhető.

Az új címek március 7-én érkeznek, addig van idő az előző havi felhozatalt pótolni.

  • Disc Jam (PS4)
  • Tearaway Unfolded (PS4)
  • Under Night: In-Birth (PS3)
  • Earth Defense Force 2025 (PS3)
  • Lumo (PS Vita, PS4)
  • Severed (PS4)
17.
17.
petipipu
Lehet csak én vagyok ilyen negatív, de ez most komoly Sony? Ilyen szutykokkal szúrjátok ki a magyarok szemét?? Évente talán 3-4 játék van ami tényleg játszható és leköti az embert? A PS Plus előfizetésnek tényleg csupán a Store-ban levő akciók miatt van értelme a multiplayer lehetősége mellett......
14.
14.
KopyAti
#13: Az milyen játék? Sosem hallottam róla! Tudom gugli, de a véleményedre is kíváncsi lennék.
13.
13.
NECROSMOKE
LOL Epp most vettem meg a Tearaway Unfolded-t lemezes verzioban, es k.rva olcson.
12.
12.
KopyAti
Sztem a 13k nem sok egy évre! Ha a havi játékok nem is mindig érdekelnek, attól még rohadtul megéri, mert például féláron lehet hozzájutni friss címekhez. WD2 féláron, Titanfall féláron, ha plusszos vagy. Ráadásul nem is multizok!
10.
10.
razipapi
Hát, megint egy hónap mikor egyiket se fogom letölteni.
9.
9.
strike19
Úgy látszik megérte lemondani a előfizetést.
Tudnék vagy 10 régi címet amit biztos jobban érdekelne mint ezek.
8.
8.
Norbiii
Én eddig az összes játékomat igen kedvezményes áron vettem digitálisan, brutális akciók során jutottam hozzájuk, és ezek között volt ps plus kedvezmény is, amit kihasználtam. Multizni, leginkább csak fifában szoktam, a ps plushoz járó játékokkal eddig nem igen játszottam...
6.
6.
FlexSteel
#4: Bizony. Kicsit olyan nesze semmi fogd meg jól érzésem van hónapról hónapra. A 10 éves gyerekem megint jól járt persze, de rohadt unalmas, hogy egyedül ő örül a kínálatnak. Kb folyamatosan az ő szintjén ad játékot a Sony. El is gondolkodtam, hogy mivel ritkán multizok, egy időre biztosan jegelem a Plus tagságot.
1.
1.
vanpear
Öh má megint bejátszátok? Kezd kínos lenni Sonykám!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...