Rayman Jungle Run IPHONE

Az Origins után iOS-re is megérkezett Rayman. A Jungle Runban ugyan "csak" ugrálnunk kell, de ez ne tévesszen meg senkit: a játék nehéz.
1507904131

Michel Ancel szeretné folytatni a Rayman-sorozatot

A Rayman megálmodója, Michel Ancel nemrég az Instagramon közzétett friss bejegyzésben jegyezte meg, ha végez jelenleg is futó munkáival, szívesen készítene új Rayman-játékot.
1499238015

Előkerült és tölthető a Rayman SNES prototípusa

Nem ez az első alkalom, hogy felbukkan Rayman hivatalosan soha be nem jelentett és meg nem jelent SNES-kiadása, viszont ez az első lehetőség, hogy a nagyérdemű is kipróbálhassa a prototípust.
1378482960

Masszív Ubisoft-szivárgás péntek estére

Egy kínai fórum szellőztetett még néhány eddig be nem jelentett Ubisoft-címet. Ha hihetünk a pletykáknak, a PS Vitás Assassin's Creed III: Liberation is megjelenik asztali konzolokra.
1361813400

Michel Ancel távozásáról pletykálnak

Egy francia lap értesülései szerint a Michel Ancel a Rayman Legends befejezése után elhagyná a Ubisoftot. A kiadó cáfolta a híreket, igaz, nem annyira egyértelműen, hogy ne adjon alapot a további találgatásoknak.
1355655600

Ezek voltak 2012 legnépszerűbb iOS-alkalmazásai

Az Apple az iPhone-ra és az iPadre levetítve is közzétette az év legnépszerűbb ingyenes és fizetős alkalmazásainak listáját, amik között nem meglepő módon rengeteg a játék is.
1350223827

Rayman Jungle Run villámteszt

A Rayman Origins döbbenetes sikere után a készítők úgy döntöttek, hogy kedvenc mobilunkon keresztül lehúznak minket – rajongókat – még egy kis pénzmaggal. Lássuk hát, hogy valóban ezt tették-e velünk, vagy a termék esetlegesen megéri az árát?