Hitman 6

Nem titok, folytatódik a Hitman!

Hitman-sorozaton dolgozik a Hulu

A Hulu és a Fox 21 megerősítette, hogy az IO Interactive-val karöltve készítik a Hitman-sorozatra épülő tévésorozatot, aminek pilotját az a Derek Kolstad kapta meg, aki az első és a most készülő John Wick-részt is papírra vetette.

Létszámleépítések az IO Interactive-nál

Nem folytatódik jól a Hitman-sorozatot is jegyző IO Interactive története, a csapat ugyanis a Twitteren jelentette be, hogy sajnos jó néhány régi kollégától és baráttól kell most megválniuk.

Pletyka: a fejlesztőknél maradnak a Hitman jogai

A héten érkezett a hír, hogy a Square Enix megválna a Hitman-játékok fejlesztőcsapatától, az IO Interactive-tól. A sorozat sorsa emiatt bizonytalanná vált, azonban a pletykák szerint nincs ok az aggodalomra.

A Square Enix el akarja adni az IO Interactive-ot

A japán kiadó tegnap tartotta meg aktuális pénzügyi évének beszámolóját, ahol megerősítették, hogy a jövőben a kulcsfontosságú sorozataikra szeretnének koncentrálni, így vevőt keresnek az IO Interactive-ra.

Megjelent a Hitman: Sniper

Szép csendben új Hitman-mobiljátékot dobott piacra a Square Enix Montreal. Az iOS-en és Androidon ma megjelent Hitman: Sniper ismerős lehet, ha játszottál a sorozat Hitman: Sniper Challenge című mellékágával.

Befutott a Hitman: Agent 47 előzetese

Megérkezett a Rupert Friend főszereplésével készülő új Hitman-mozifilm előzetese. Úgy tűnik, hogy az adaptációban a gyors autókon, robbanásokon és a szép nőkön lesz a hangsúly, csendes gyilkolás nélkül.

Még idén bejelentik az új Hitmant?

Az IO Interactive egyik munkatársának frissen közzétett Twitter-bejegyzése szerint még idén bemutatkozhat a Hitman-sorozat egy ideje már pletykált legújabb felvonása. Talán az E3 után okosabbak leszünk?

Jövő nyárra csúszik az új Hitman-film

Bár az eredeti premier sem most lett volna az új Hitman-mozifilm esetében, ez most még tovább csúszik. Csak jövő nyáron ülhetünk be a kopasz bérgyilkos legújabb történetére.

Itt vannak az első képek az új Hitman-filmből

A hétvégi Comic-Conon mutatták be az első állóképeket az új Hitman-filmből, azaz az Agent 47-ből. A jövőre mozikba kerülő adaptációban Rupert Friend alakítja a kopasz bérgyilkost.

Frissítve: Új Hitman-bejelentés közeleg

Az IO Interactive közösségi menedzsere megígérte, hogy még ebben a hónapban leleplezik a legújabb Hitman-játékot. Bizony, a héten többet megtudhatunk majd a 47-es ügynök vadiúj ámokfutásáról.