Pletyka: a fejlesztőknél maradnak a Hitman jogai

Link másolása
A héten érkezett a hír, hogy a Square Enix megválna a Hitman-játékok fejlesztőcsapatától, az IO Interactive-tól. A sorozat sorsa emiatt bizonytalanná vált, azonban a pletykák szerint nincs ok az aggodalomra.

A héten tudtuk meg a Square Enix pénzügyi beszámolójából, hogy a kiadó szeretne megválni a dán IO Interactive-tól, a Hitman-játékok fejlesztőjétől. A fejlesztés alatt álló játékokat a találgatások szerint elkaszálták, a sorozat sorsa pedig bizonytalanná vált.

A német GameStar nemrég azonban megnyugtató pletykákkal állt elő: meg nem nevezett forrásuk szerint a Hitman-sorozat jogai a dán fejlesztőknél maradnak, sőt, a félig már elkészült második évad is meg fog jelenni jövőre az új Hitmanhez. Az oldal szerint az informátoruk megbízható, jövő héten pedig az IO Interactive is kommentálni fogja az eseményeket.

4.
4.
Matt8888
A dánok nem fogják hagyni ez megtörténjen.
3.
3.
GAMEROD
#2: Szerintem lesz még Silent Hill egyszer valamikor.
2.
2.
FlexSteel
#1: A Silent Hill is nagy cím volt, mégis kinyírták.
1.
1.
GAMEROD
Elég nagy név a Hitman ahhoz hogy ne szűnjön meg, már csak azért is szimpatikus játék mert rengeteg magyar vonatkozása van, a Square Enix korszaka előtt minden részben volt utalás Magyarországra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...