Path of Exile PC

Free-to-play akció-szerepjáték Új-Zélandi stúdiótól.
1411931957

Heti hírösszefoglaló - 39. hét

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött: bejelentették az új Total Wart, szörnyülködhettünk az ősszel érkező játékok extravagáns gépigényein és megtudtuk, hogy jövő év elején könnyes búcsút veszünk a PS Home-tól.
1411891208

Már hétmillióan regisztráltak a Path of Exile-ra

A free-to-play akció-szerepjáték fejlesztője, a Grinding Gear Games bejelentette, hogy immáron hétmillió regisztrált felhasználót tudhat magáénak a Path of Exile. Bizonyára az is jót tett neki, hogy Ázsiában is megvetette a lábát.
1359021659

Path of Exile - elindult a nyílt bétateszt

A független Grinding Gears Games akció-szerepjátéka kitárta kapuit, s várja a stílus után érdeklődőket. A Path of Exile-ban minden benne van, ami számít: gigantikus skillfa, random pályák, ranglista, globális PvP versenyek.
1358604019

Path of Exile - hét perc gameplay

Érdemes figyelni az új-zélandi Grinding Gear Games free-to-play akció-szerepjátékára, hiszen fizetős címeket megszégyenítő grafikával és képességfával van megáldva. Az IGN jóvoltából most betekintünk a játékmenetbe.
1357974005

Path of Exile - nyílt béta még ebben a hónapban

Restelljük, de eddig nem emlékeztünk meg az új-zélandi Grinding Gear Games free-to-play akció-szerepjátékáról, a Path of Exile-ról. A játék nyílt bétája hamarosan kezdetét veszi.