The Witcher 3: Wild Hunt PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

A The Witcher harmadik része.

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition teszt

Nem lepődtünk meg, amikor lengyel barátaink bejelentették, hogy PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re is ellátogat a The Witcher 3: Wild Hunt, hiszen a felejthetetlen játék megérdemli a next-gen műtétet.

A nyilvános kivégzéstől a lelkifröccsig – a csalók legötletesebb büntetései a játékokban

Vetkőzés helyett felrobbanó Lara, átvert trükközők és a tehénbőr-nepperkedés árnyoldalai: néha határozottan megéri tisztességesnek maradni.

The Witcher 3 teszt (Nintendo Switch)

Kisebb csoda, hogy a Nintendo hibrid konzoljára is megjelent a CD Projekt RED mesterműve, a The Witcher 3. A konzol teljesítménye nincs felkészítve ilyen volumenű alkotásokra, így kíváncsian vártuk, mi sül ki a portolásból.

The Witcher 3: Wild Hunt teszt

Azt mondta a fogadós, hogy a falunak gondjai akadtak egy szörnnyel, és jól jönne egy segítő kéz. Szép dolog, mondhatom. Amikor hajnalban belovagoltam hozzátok, még torzszülöttnek neveztetek. 100 oren fejében elvállalom.

The Witcher 3: Wild Hunt bemutató

A sajtó képviselőinek januárban lehetősége nyílt kipróbálni a Rívai Geralt buja és agresszív sandbox kalandjának aktuális változatát, így élménybeszámolók sora szabadult az internetre. Következzenek az új részletek!

The Witcher 3: Wild Hunt előzetes

A witcher lehunyta a szemét. Álmában egy sötét helyen járt, ahol ijedt tekintetű falusiakat látott. Mindenki azt suttogta: láttak egyet közülük. Geralt már ismerte a kísértetek csoportját, Wild Huntnak nevezték őket, mint a közelgő balszerencse, és halál hírnökeit.