Gears of War

Főhősünk, Marcus Fenix egy speciális csoport tagjaként érkezik az emberek által már kolonizálni kezdett Sera bolygóra, melyet egyelőre nem ismert okok miatt megtámadott egy Locust nevű idegen faj.
Típus: Akció, Taktikai Akció

A kedvenc Xbox 360-játékaink

A Microsoft a héten bejelentette, hogy leállítja az Xbox 360 gyártását, ezzel pedig az egyik kedvenc konzolunk búcsúzott. Most egy picit visszaemlékezünk, elmondjuk, mely játékokhoz kötődnek a legkedvesebb emlékeink a platformon!

Gears of War PC-s játéktteszt

Minden játékgépnek megvannak a maga csodajátékai, melyekből később igazi sztárrá gazdagszanak a masinát alkotó cégek. A Playstation-nek a Gran Turismo, a GameCube-nak a Metroid Prime, az Xbox-nak a Halo voltak ezek a „nagy nevek”. Ám amikor 2005-ben megjelent a Microsoft újgenerációs konzolja, az Xbox 360, még semmi igazi legenda nem volt a köztudatban. Ez az állapot – kisebb nagyobb korrekciókkal - egészen 2006 novemberéig tartott, amikor is hosszú várakozás után az Epic végre befejezte első Unreal Engine 3.0-val támogatott játékát, és ezzel olyan bombát robbantott, ami eladta a 360-at az egész világon!

Gears of War

November 14-én este kaptam egy SMS-t, „Önnek megérkezett az előrendelt Gears of War játéka, holnap 16 óra után átveheti a megjelölt helyen”. Aztaaaaaaa!!! Először azt hittem álmodom, megtöröltem a szemem, pislogtam pár jó nagyot és újra átnéztem az üzenetet. Ez hihetetlen, és én még attól rettegtem, hogy a megígért időpontban 17-én nem fog megérkezni… tévedtem, Istenem de jó hogy tévedtem!

Gears of War

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én valahányszor meghallom az Epic nevet, elmosolyodom. Ez a mosoly pedig sajnos nem a folytonos orgazmusközeli állapot miatt van. Ebben a mosolyban öröm keveredik ürömmel, kedvesség a gúnnyal, szépség a szörnyeteggel (nem Disney módra)...