PlayStation 4 PS4

A Sony legújabb játékkonzolja, amit a Wii U és az Xbox One ellen küldött harcba a japán konzolgyártó.

PlayStation Plus vs. Xbox Game Pass

A megújult PlayStation Plus rajtjával adta magát, hogy a nagy rivális, az Xbox Game Pass mellé állítsuk a rendszert. Alaposan megtúráztattuk mindkét szolgáltatást, most pedig eljött az ideje, hogy ítéletet hirdessünk felettük.

2020 legjobb játékai - szerintetek

Minden év végén hagyomány nálunk, hogy megszavaztatjuk veletek az elmúlt esztendő legjobb játékait. Tavaly sem volt ez másként, lássuk, hogy mely címek voltak 2020 legjei szerintetek!

2019 legjobb játékai - szerintetek

Tavaly is szavazást indítottunk, hogy megválaszthassátok a 2019-es év játékait. Tizennyolc kategóriában voksolhattatok, lássuk, hogy mely címek voltak a kedvenceitek!

PlayStation 4 Slim bemutató (x)

Megérkezett az új PlayStation 4 alapmodell. A Slim néven is emlegetett CUH-2016A kisebb, szebb és csendesebb az elődnél, kértünk is belőle egyet kipróbálásra - és nem csalódtunk. Következzenek a részletek.

Három érv a PlayStation VR mellett

A PlayStation VR egyáltalán nem tökéletes, de kiváló beugró lehet a virtuális valóságba. Messziről süt róla a Sony rutinja, a japánok remekül éreztek rá, hogyan lehet előléptetni az egyelőre úri huncutságnak számító VR-t.

Playstation 4 teszt

A februári bemutatót követően a Sony sikeresen tartotta meg lendületét a Playstation 4 megjelenéséig. Most, hogy a kezünk között van a masina, nézzük meg, beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.

A legjobb Playstation 4 nyitócímek

Már csak néhányat kell aludni a Playstation 4 amerikai megjelenéséig, így lassan letisztul az is, hogy milyen játékok közül válogathatunk majd a masina itteni megjelenésekor. Nézzük a felhozatalt!

Generációt vált a Sony

A jövő elkezdődött. A PlayStation 4 leleplezésével a Sony ténylegesen is elindította a következő generációs konzolok hullámát, mi pedig kielemeztük, mit is láttunk tegnap.