Már tölthetőek a Play at Home új ajándékjátékai

  • Írta: Baloo
  • 2021. március 26.
  • Akció
Link másolása
Amennyiben esetleg valaki elfelejtette volna, akkor most szólunk, hogy már reggel óta tölthető a Play at Home kezdeményezésben helyet foglaló kilenc indie játék PlayStation 4-re és PlayStation 5-re egyaránt.

A múlt heti bejelentésnek megfelelően a minap ingyenessé váltak a korábban beharangozott indie fejlesztések PS4-re és PS5-re a Play at Home kezdeményezés keretein belül, aminek hála még PS Plus-előfizetésre sem lesz szükségünk a játékok bezsákmányolásához.

A 2016-os Ratchet & Clank után most az alábbi játékokra csaphattok le április 23-ig:

  • Abzu
  • Astro Bot: Rescue Mission (PS VR)
  • Enter the Gungeon
  • Moss (PS VR)
  • Paper Beast (PS VR)
  • Rez Infinite
  • Subnautica
  • The Witness
  • Thumper (PS VR, de játszható nélküle is)


Az akció azonban itt még nem ér véget, ugyanis április 19-én a Horizon: Zero Dawn - Complete Edition is csatlakozik a listához.

54.
54.
Obi Wan Kenobi
#53: Mellé egy cigit is kérj buszjegyre, csak a szokásos itt Pécsen :D
53.
53.
kryszisz
#52: De az is csak közhely tudod:P Amúgy emberünknek eskü Zsozéatya kéne:D Nem nagyon követem a munkásságát, de annyit még én is tudok, hogy baromi stílusosan és elegánsan tudja elküldeni az ilyen gyászkereszteket a halál f@szára. Na de jesszus, milyen szavakat használok, kihozza belőlem ez a jóember a svédet. Megyek is megkérdeztem valakitől az időt a telefonján.
52.
52.
Obi Wan Kenobi
#51: Teljesen kattant, az autópályás hasonlat pedig egyre igazabbá válik
51.
51.
kryszisz
#50: Ahh, neked nőnek kellett volna születned esküszöm, és mivel nővel vitazkozni felesleges és értelmetlen, így rád hagyom, legyen igazad. Megyek inkább, megbeszélem a közös tudattal a következő összehangolt támadás részleteit, nehogy akkor kelljen rögtönözni, amikor befut a 3 féle kommented valamelyike.
50.
50.
crytek
#49: Ezt csak ti tudjátok. Én azt látom ha nincs egyikőtök se ott akkor több se ha egy jön megmondani a frankót jönnek a pajtások is. Egységben az erő :)
49.
49.
kryszisz
#48: Amúgy ez a csorda dolog is honnan a bánatból jött neked? Te komolyan azt gondolod, hogy van valami szektánk, és minden komment előtt jól megbeszéljük egy konferenciahívás keretein belül, hogy miképp álljunk bele szegény crytekbe? Azért ez már durván konteószagú, egy alumíniumcsákót nem kérsz véletlenül? Tudod, hátha bele akarunk látni a gondolataidba. Elmondom neked, hogy kb. senkit nem ismerek személyesen, vagy akárcsak név szerint az oldalról, nem súgja a fülembe senki, hogy mit is kellene írnom;) Nem, ahogy írtam azért kaptál pozitív visszajelzéseket, mert egy értelmes, jól sikerült írás volt, nem pedig az, amit most csinálsz. Ennél jobban már nem tudom elmagyarázni basszus.
48.
48.
crytek
#47: Ja ja ja megis lepödtem ,hogy oda nem jött a sok agyhalott hogy ezek mind bundleba meg ingyen kellene nekem.. Rendesen azt hittem blog fellövése után hogy nem is a GK-ra tettem fel..Szőnyű. Lehet csak itt a híreknél veritek magatokat mert a blogot kevés ember látogatja ott nem lehet csordázni? :)
47.
47.
kryszisz
#38: Bakker, ha nem említetted volna párszor a korod azt hinném, hogy valami nebulóval társalgok a kinder kommandóból, olyan megnyilvánulásaid vannak. Tudod olyan vagy te picit, mint Adam Sandler. Tud ő is színészkedni ha akar, de minek, mikor a fingós viccekkel is degeszre keresheti magát, amit meg kb. az ágyból felkelve is tud hozni rutinból. Legjobb példa erre talán a felettébb jól sikerült horrorjátékos blogod anno, ahol - minő meglepetés - csak pozitív hangvételű hozzászólásokat kaptál. Hogy miért? Mert értelmes, produktív, nem bicskanyitogató írás volt, szöges ellentéte az általános munkásságodnak. Úgyhogy ne fogd már rá a közösségre ezt a "beakadt a lemez" szindrómát, mert nettó baromság, és még gyerekes is.
46.
46.
Obi Wan Kenobi
#44: Úgy beszélsz mintha neked nem tartanának még mindig..
45.
45.
Tibi80
Mr. Fillérbaszó...senki se kíváncsi rád, lehet tiplizni....XD
44.
44.
crytek
#43: Jó évek is voltak azok....
43.
43.
Obi Wan Kenobi
#40: Ez a komment tényleg már az óvoda kategória
42.
42.
crytek
#41: Van ez így , jóból is megárt a sokk
41.
41.
Macifasz
#40: Ha szerinted az, amit te csinálsz, egy az egyben ugyan az, amit mi csinálunk (és emiatt nem érted, miért kötünk beléd rendszeresen), akkor nálad sokkal de sokkal súlyosabb gondok vannak, mint alapjáraton hittem.
40.
40.
crytek
#39: Csak pont úgy ahogy ti. Tőletek folyamatosan tanulom ezt.
39.
39.
Obi Wan Kenobi
#37: Hagyjad, szegény 2-3 agysejtje csak a magába sulykolt dolgokat tudja visszaköpni, esetleg a hamis világképét melyben ő a tökéletes ember akinek nincsenek hibái, így a másik esetleges beszólása kizárólag fabrikált lehet :D
38.
38.
crytek
#37: Lényegtelen hova mit írok. Ha elkap titeket a gépszíj úgyis rákezdtek, így meg sem erőltetem magam ,hogy bármi mást kommenteljek.
37.
37.
kryszisz
#36: Csak összehasonlításképp: az elmúlt hónapban jó, ha volt 6-7 kommentem itt GK-n (máshol meg kereken 0), abból vagy 5 itt, a faszságaidra reflektálva. Na, ezt a mennyiséget szerintem te minden platformot egybevéve (ahonnan még nem vagy kivágva of course) 3 perc alatt lehozod;) Amúgy meg veled ellentétben mi képesek vagyunk konstruktív beszélgetésre (sőt, akár vitára is), de mivel a te érdeklődési köröd kb. kimerül az alant taglalt 3 topicban, így még erre sem vagy képes, csak nyomod ugyanazt újra meg újra, mint egy megakadt magnószalag. Igen, tudjuk, hogy az Epic ótvar, hogy a Gamepass csak 300 ft-ért éri meg, hogy a bundle choice mostanában mindig szar, csakúgy mint a Gold, aki játékért pénzt ad az hülye, a horrorjátékok pedig várósak, jöhetnek ezerrel. Na, egy mondatban összesűrítettem a teljes "munkásságod", ha legközelebb valahova kommentelni akarsz írj annyit, hogy "a szokásos". Mi sem kapunk instant agyrákot, meg te is hamarabb végzel, win-win;)
36.
36.
crytek
#34: Sok embernek nem tetszett ,hogy a warezt megadoztatják utcára mentek... nekem semmi bajom nem volt vele érdekes mégse mentem a tüntetésre és mondogattam nekik hogy szaros 700ft-ért sírnak? Meg vicc az életük meg hasonlóak..
De ez látom itt a gk-n kuriozum amit te mesteri szinten művelsz.

Ami szar az szar ha 5millárdba kerül ha ingyen adják sőt ha még fizetnének érte hogy ingyen töltsem le akkor is szar lenne. Ezen soha semmi nem fog változtatni. Én meg szimplán leírom ezt,mert ezért létezik a komment szekció mindenhol hogy az emberek leírják a véleményüket a hírről ,hogy mit gondolnak.


kryszisz: muhahah erről írtam lentebb rám mindent kivetitetek azt magadat se veszed észre..

"Amúgy ezt a kényszeres "csak azért is kommentelnem kell valamit" dolgot (ami általában kimerül a "várós", "Epic ótvar", "jöhet bundle-ben" hármasban, nem túl változatos, de legalább g*ci unalmas) függőségnek hívják, illetik kezelni. Vannak erre nagyszerű intézmények, terápiák, szakemberek."

ez vagyok én...igen ti meg ugyanúgy ugyanazt bégetitek vissza... Rám fújtok hogy kényszeres azt ti nagy mesterek 100%-ig ugyanúgy nem tudjátok megállni...

Nem mellesleg inkább vagyok netfüggő bármi más
Szóval nyomjátok még ugyanazt csináljuk mindannyian csak nem veszitek észre magatokat ami szomorú és nagyon vicces is ja akkor én is írom és geci unalmas is :)




35.
35.
kryszisz
#34: Mint Szamárnak a Shrekben tudod: Joga az van a hallgatáshoz, képessége nincsen:D Amúgy ezt a kényszeres "csak azért is kommentelnem kell valamit" dolgot (ami általában kimerül a "várós", "Epic ótvar", "jöhet bundle-ben" hármasban, nem túl változatos, de legalább g*ci unalmas) függőségnek hívják, illetik kezelni. Vannak erre nagyszerű intézmények, terápiák, szakemberek.
34.
34.
Obi Wan Kenobi
#32: Egyébként meg nem megváltoztatni akar itt téged senki, csak annyira hülye vagy hogy nem esik le az amit a többiek is írtak :D csak simán gáz hogy itt sírsz hogy szart adtak ingyen, mikor te is nyíltan ingyen szerzel mindent :D a normális ember ilyenkor simán befogja a száját, elfogadja azt ami tetszik neki a csomagból és szépen megy tovább.. megköszönni se kell mert mégiscsak cégek, de te, aki aztán tényleg sok pénzzel járul hozzá ahhoz az egy dologhoz ami elmondása szerint érdekli ezen a bolygón, leállsz köpködni mint egy entitled tizenéves hogy márpedig ezek szarok és jobbat kellett volna adniuk.. nőj már fel :D
33.
33.
Obi Wan Kenobi
#32: Csak nevetni tudok a szánalmas életeden..
32.
32.
crytek
#31: Nagyon el vagy tévedve... de nem baj még szerencse hogy nem mindenki egyforma.
Engem nem fertőzött semmi, szimplán eltudom dönteni nem bemondásra és valakit/valamit követve a dolgokat amik nekem jók.
Ezzel nem értesz egyet. Ennyi. Van ez így. Te is tekergesd nyugodtan ,hogy te mit gondolsz rólam ,előrébb nem jutunk ,mert az én életemet a te megmondásod nem fogja megváltoztatni az remélem leesett már a 0. percben..
31.
31.
Obi Wan Kenobi
#29: Úgy látszik nálad csak két véglet van, de semmi gond :) Nyugodtan forgasd ki a mondanivalót amit hárman előtte kiválóan elmondtunk, én még a szintedre is leereszkedtem hogy mindenképpen megértsd, nyugodtan cherrypickeld a vitát, végső soron csak olyan vagy amilyenné fertőzték a magyar köztudatot, és most nem csak a NER-ről beszélek
30.
30.
Obi Wan Kenobi
#28: Ugyanerre gondoltam csak nem akartam kimondani a no politika íratlan szabálya szerint :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...