Transistor

Új játékon dolgoznak a Bastion készítői, ami legalább annyira impresszívnek tűnik, mint előző alkotásuk.

Most a Transistorra csaphatunk le az Epic Store-ban

A Supergiant Games szeretnivaló akció-RPG-jét zsákolhatjuk be ingyen a következő hét során az Epic Games Store-ban. Ki hitte volna, az instant klasszikus idén lett ötéves, de a játékmenete még mindig működőképes!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába tudtunk le egy nagy adag kraftos megjelenést, még mindig maradt puskapora a fejlesztőknek és kiadóknak. A héten a Lovecraft-rajongók és a Nintendo Switch-tulajok örülhetnek a leginkább.

Switch - terítéken a közeljövő indie címei

Ismét bemutatózott a Nintendo, a műsor a Switchre érkező független játékok körül forgott. Mindegyik cím a következő pár hónap során lát napvilágot a konzolra. Megkapjuk az Into the Breach, a Transistor és a Hyper Light Drifter portját is.

PlayStation Plus - íme, a februári játékok

A Games with Gold februári kínálatának leleplezése után a Sony is bejelentette, milyen játékokat kapnak ezúttal a PlayStation Plus-előfizetők. A felhozatal ezúttal elképesztően erős.

Szépen fogy a Transistor és a Bastion

Örülhet a Supergiant Games, elvégre a csapat két legutóbbi játéka szépen muzsikál a kasszáknál. A stúdió szerencsére számadatokat is közölt, most már biztos, hogy az egyik legsikeresebb indie fejlesztővel van dolgunk.

The Game Awards 2014 - íme, a jelöltek listája

Két hét múlva rendezik meg a Video Game Awards utódjának tartott díjátadót, a The Game Awards 2014-et, Geoff Keighleyék pedig belevágtak az esemény teaselésébe. Itt van a jelöltek listája.

Heti akciók és leárazások - 39. hét

Újabb akciókat kanalaztunk össze számotokra a hétre az ezek után rendszeresen érkező spórolás-centrikus rovatunkban. Kérésetekre a sorba ezúttal a PlayStation Network és az Xbox Live Gold akciói is beálltak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Két laposabb hét után jöjjön egy valamivel izgalmasabb: a következő napokban legalább egy-két olyan cím érkezik majd, ami a fogadra való lehet, a főszerep természetesen az új Wolfensteiné.

Launch traileren a Transistor

Jövő héten jelenik meg a Supergiant Games legújabb fejlesztése, a Transistor, ennek felvezetéseként érkezett most meg a játék launch trailere. A narrátor nem más, mint Logan Cunningham.

Dátumot kapott a Transistor

Ha tetszett annak idején a Bastion, a Transistor is bejön majd, és nemcsak azért, mert ezt is a Supergiant Games fejleszti. Ahogy a Bastion, úgy a Transistor is nagyon erős lesz hangulatban.