Szépen fogy a Transistor és a Bastion

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 9.
  • Biznisz
Link másolása
Örülhet a Supergiant Games, elvégre a csapat két legutóbbi játéka szépen muzsikál a kasszáknál. A stúdió szerencsére számadatokat is közölt, most már biztos, hogy az egyik legsikeresebb indie fejlesztővel van dolgunk.

A Supergiant Games blogbejegyzéséből kiderült, hogy a 2014 májusában megjelent Transistorból már 600 ezer példány ment el a Steamen és a PlayStation Store-ban.

Ez azt jelenti, hogy a sci-fi szerepjátékuk időarányosan jobban fogyott, mint az előző alkotásuk, a Bastion, ha az első két hónap eladási adatait vizsgáljuk. Igaz, a Transistor előnyből indult, hiszen a csapat nevét addigra már sokan megismerték.

A 2011 tavaszán debütált Bastionból 3 millió kópiát értékesítettek a mai napig, ami szép teljesítmény egy kis létszámú, független csapattól. A PS4-es és PS Vitás verzió idén érkezik, és támogatni fogja a cross-buy lehetőséget is.

2.
2.
Razielhu
Nem tudom, én nem tudtam megunni Transistort. Mindig próbáltam vmi újabb skill setupot beállítani és próbálgatni más stratégiákat.
Rengeteg lehetőség van, szerintem ha tényleg kíváncsi az ember és kreatív, akkor nagyon időrabló és nem igazán unalmas :)

Egyébként mindkettőt imádom, jó játékot!
1.
1.
gegory
Nem szabad összehasonlítani a Bastion és a Transistort. Az utóbbi elégé egysíkú lett ami nem von le semmit a művészeti értékéből mert valami hihetetlenül szépek a hátterek és a játék de gyorsan unalomba süllyedt a dolog nálam.(5 óra) Nem mondom, hogy rossz vétel volt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...