The Wolf Among Us MAC, PC, PS3, X360

A Telltale Games kalandjátéka a Fables-képregények alapján.

A heti galériafrissítés

Ezen a hétvégén lecsekkolhattok néhány panorámaképet a Destiny bolygóiról, három új hátborzongató screenshottal bővült az Alien: Isolation felhozatala, és a héten leleplezett Escape Dead Island is megmutatja magát.

A jövő héten jön a The Wolf Among Us fináléja

Az ígéreteknek megfelelően a Telltale Games bejelentette a The Wolf Among Us évadfináléjának megjelenési dátumát. Az ötödik epizódot a jövő hét folyamán tölthetjük le, itt az új trailer is!

Xbox One-ra és PS4-re is jönnek a Telltale játékai

A Telltale Games egy kalap alatt bejelentette a korábbi és a jelenlegi kalandjátékainak dobozos verzióját, egyúttal azok Xbox One-os és PS4-es változatát. A megjelenési dátumot később erősítik meg a fejlesztők.

Jövő héten folytatódik a The Wolf Among Us

Jövő hét kedden kezdi el teríteni a The Wolf Among Us negyedik epizódját a Telltale Games, és néhány napon belül az összes érintett platformot beveszi a folytatás. Az új trailerrel ünnepeljünk!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Óriási nagy megjelenések nem lesznek a héten, de attól még tudunk miből válogatni: átélhetjük majd Bilbo kalandjait legósítva, Xbox 360-on is nyúzhatjuk a Titanfallt, és folytatódik a The Wolf Among Us is.

Előzetesen a The Wolf Among Us: Episode 3

A Telltale Games kiadta a The Wolf Among Us: Episode 3 - A Crooked Mile launch trailerét, ami azért is furcsa, mert a készítők még nem erősítették meg a pontos megjelenési dátumot. De közel van, nagyon közel.

The Wolf Among Us - traileren a harmadik epizód

Alig jelent meg az Episode 2, máris itt a folytatás beharangozója a Telltale Games jóvoltából. Ha szerencsénk van, nem kell megint négy hónapot várnunk rá, mint az aktuális fejezetre. Ütős fordulatok következnek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten LEGO-lázban égünk, elvégre csütörtökön mozikba kerül a LEGO-film, ami természetesen megkapja a maga játékadaptációját is. Ezen kívül a Fable-rajongók örülhetnek, illetve azok, akik majd Fable-rajongók lesznek.

The Wolf Among Us - traileren az Episode 2

A jövő héten érkezik a The Wolf Among Us: Episode 2 – Smoke & Mirrors, a Telltale Games így elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy előzetessel kedveskedjen a felnőtt témákat boncolgató kalandjátékról.

The Wolf Among Us - februárban jön az Episode 2

A Telltale Games bejelentette, hogy február első hetében érkezik a The Wolf Among Us második epizódja, amely Smoke & Mirrors címre hallgat, s az éles nyelvű karaktert, Jacket ismerhetjük meg benne.