The Wolf Among Us MAC, PC, PS3, X360

A Telltale Games kalandjátéka a Fables-képregények alapján.

Ingyenes a The Wolf Among Us első része

Nem csupán a Left 4 Dead 2-t kaptuk meg karácsonyi ajándékként, hanem a The Wolf Among Us: Episode One – Faith is ingyen letölthető az Xbox Live-ról. Ráadásul nem kell Gold-tagnak lennünk ahhoz, hogy a miénk legyen.

Blogajánló: Segasztok, elektrokalandorok!

A fiú boldogan robbant ki az iskola kapuján. Végre péntek, előtte a hétvége, alig kapott házit, így semmi akadálya annak, hogy a barátaival végigjátssza a hétvégét. Nemrég kapott egy új konzolt...

PS Vitára és iOS-re is jön a The Wolf Among Us

Nem lepődtünk meg: a Telltale Games formálisan is bejelentette, hogy iOS-re és PlayStation Vitára is megjelenik a Fables-képregények alapján készült The Wolf Among Us. A fejlesztők szerint még ősszel megkapjuk.

Launch traileren a The Wolf Among Us

Holnap landol a digitális elosztókon a The Wolf Among Us: Episode One - Faith, ennek örömére a Telltale Games egy utolsó előzetessel kedveskedett a kalandjáték rajongóinak. Reszkessenek a tündérmesék lényei!

Pénteken érkezik a The Wolf Among Us

Mármint az epizodikus kalandjáték első része. A dátumot szinte az utolsó pillanatban erősítette meg a Telltale, ami azért jó, mert már nem kell sokat aludnunk a The Wolf Among Us: Episode One-ig.

The Wolf Among Us - itt az első előzetes

A Telltale Games ismét nagyot alkot: hamarosan érkezik a Fables-képregények alapján készülő The Wolf Among Us, melyben modern környezetben elevenednek meg a mesék mitikus lényei. Várjuk már!

The Wolf Among Us előzetes

Új sorozaton dolgozik a Telltale Games. A The Wolf Among Us szürreális, sötét világában összemosódik a valóság és a képzelet, gyermekkorunk történetei megelevenednek, hősei köztünk járnak.

The Wolf Among Us - az első képek

Süt a képregényes látványvilág a Telltale legújabb alkotásáról! A The Wolf Among Us a Fables-sorozat előzményeként funkcionál, a készítők végre kiadták az első screenshotokat az epizodikus címből.

GDC 2013: The Wolf Among Us - a Telltale új játéka

Ahogy azt már korábban is tudtuk, hogy a Telltale Games játékot készít a Bill Willingham nevéhez fűződő Fables-képregénysorozat alapján: az epizodikus kalandjáték The Wolf Among Us címen fut, és idén nyáron érkezik.