Batman: Arkham Origins PC, PS3, WIIU, X360

A WB Montreal jóvoltából bemutatkozik Batman eredettörténete is.
1382162400

Batman: Arkham Origins - csúszások Európában

A Warner Bros. bejelentette, hogy Európában a tervezettnél később jelenik meg a Batman: Arkham Origins Wii U-s, PC-s és 3DS-es változata. Öröm az ürömben, hogy a számítógépes játéknak csak a dobozos kiadására kell várni.
1382108400

Tölthető a mobilos Batman: Arkham Origins

Alig jelentették be, máris megjelent a Batman: Arkham Origins mobilos változata: elsőként az Apple-kütyük tulajdonosai vethetik rá magukat, karácsonykor pedig jön az androidos kiadás is.
1382025617

Batman: Arkham Origins - itt az új TV-szpot

Bruce Wayne-ről szól a Batman: Arkham Origins legújabb TV-reklámja. Még gyerekkorában elveszti a szüleit, ám nem tör meg, felnő és felveszi a harcot a bűnözéssel. Felölti menő hacukáját, ő lesz a Sötét Lovag.
1381764600

Batman: Arkham Origins - az új Joker

Volt ma már ugyan egy Batman: Arkham Origins-hírünk, de ezt sem hagyhatjuk ki: Troy Baker, Joker új szinkronhangja élőben mutatja be, mire képes a pszichopata bohóc bőrébe bújva.
1381752001

Batman: Arkham Origins - jön Electrocutioner

Egyenesen a New York-i Comic-Conról szivárgott ki a Batman: Arkham Origins legújabb előzetese, melyben egy újabb gonosztevőről hull le a lepel. Ő lesz Electrocutioner, aki főhősünknek "megrázó" találkozásokat tartogat.
1381654800

Batman: Arkham Origins - mobilra is

Újabb bejelentést hozott a Comic-Con, eszerint mobilokra is megjelenik majd a Batman: Arkham Origins. Bár a NetherRealm átirata lényegesen egyszerűbb lesz, legalább free-to-play modellben rajtol.
1380715200

Képeken a Batman: Arkham Origins

Négy darab screenshotot zsákmányoltunk Batman: Arkham Origins-témában, ráadásul igen beszédeseket: kiderült, hogy Barbara Gordon, Gordon felügyelő lánya is szerepel majd a játékban.
1380546052

Extra nehéz mód a Batman: Arkham Originsben

A Warner Bros. Montreal a legtapasztaltabb játékosoknak is szeretne kedvezni a Batman: Arkham Originsben, az egyik játékmódban mindössze egyetlen életünk lesz, úgy kell végigtolnunk az egész kampányt. Durva, mi?
1380463680

Batman: Arkham Origins - Wii U-n olcsóbb lesz

Mint ismert, a Batman: Arkham Origins Wii U-s változatából kimarad a multiplayer mód, és bár nem tudni, hogy miért, de legalább cserébe ez a játék olcsóbb lesz, mint a többi kiadás.
1380213006

Batman: Arkham Origins - a Season Pass részletei

A Warner Bros. bejelentette, hogy Season Passt is vásárolhatunk a Batman: Arkham Originshez, amellyel kedvezményes áron juthatunk hozzá a jövőben megjelenő DLC-khez. Húsz dollárba fáj majd.