NHL 14 PS3, X360

A 2013-as NHL-játék három alappillérre épül: a sebessége, a skillre és az agresszióra.
Típus: Jéghoki, Jégkorong, Sport

2030-ig maradhatnak az EA-nél a UFC-jogok

Az Electronic Arts bejelentette, hogy sikerült meghosszabbítania a megállapodását az NHL-lel és a UFC-vel is. Az utóbbi kapcsán egy érdekes konkrétumra is fény derült, eszerint 2030-ig a kiadó szállíthatja a UFC-játékokat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb megjelenések, és úgy érkeznek majd a jobbnál jobb játékok ezúttal is, ahogy annak szeptemberben lennie kell. Lara Croft visszatér, és készülhetnek a kosárlabda- és a jégkorongrajongók is!

Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Battlefield: Hardline, ez az EA legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből derült ki. A Star Wars: Battlefront 2015 utolsó negyedévében, a Battlefield 5 pedig 2016 végén érkezik.

Bejött az EA-nek a next-gen

Befutott az Electronic Arts legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése: a kiadó szerint az ő játékaiból fogyott a legtöbb a next-gen konzolokon, és ez érződik az elmúlt negyedévi eredményein is.

Megrántotta a GTA V az amerikai piacot

Befutott az NPD Group legújabb elemzése, ami az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét összegzi. Ahogy az várható volt, a Grand Theft Auto V alaposan megrántotta a forgalmat, még a PS3-at is csúcsra juttatta.

Még mindig a Saints Row IV vezet a briteknél

Már sorban a negyedik héten viszi el a pálmát a Saints Row negyedik része, a múlt héten megjelent újoncok közül egy sem tudta megközelíteni a játékot. Persze jövő héten más lesz a helyzet.

Pénteken jön az NHL 14, itt a launch trailer

Észak-Amerikában már a boltokban van az EA Sports hokiszimulátora, hozzánk pedig pénteken érkezik az NHL 14. A startot szokás szerint egy ütős trailerrel ünnepel a kiadó, naná, hogy rockos aláfestéssel!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Egy csöppet lassabb lesz ez a hét játékmegjelenések szempontjából, bánkódni viszont nem kell: így is akad néhány cím, amit feltétlenül érdemes majd kipróbálni. Meg aztán most aludjunk, mert utána jön a GTA V...

Képeken az NHL 14

Az EA Sports szám szerint 22 látványos screenshotottal lepte meg a jégkorong-szimulátor rajongóit. A képeken némi bunyót, önfeledt gólörömöt és a jó előre beharangozott NHL '94-módot is szemügyre vehetjük.

NHL 94 móddal érkezik az NHL 14

Idén ünnepli huszadik születésnapját az EA Sports jégkorong-szimulátora. Ennek örömére az NHL 14-ben egy régivonalas játékmódot kapunk az NHL 94 előtt adózva. Régi hangokkal és zenékkel, szabályok nélkül.