Márciusban jelenik meg a Battlefield: Hardline

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 29.
  • Hír
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Battlefield: Hardline, ez az EA legutóbbi negyedéves pénzügyi jelentéséből derült ki. A Star Wars: Battlefront 2015 utolsó negyedévében, a Battlefield 5 pedig 2016 végén érkezik.

Az Electronic Arts legutóbbi negyedéve szeptember 30-án zárult, és a jelentése szerint az első számú kiadó lett a PS4 és Xbox One platformokon. A cég negyedéves bevétele 1,22 milliárd dollár volt, míg a nyeresége 232 millió dollárra rúgott - ez jelentős javulás a tavalyi év hasonló időszakához képest. A FIFA, a Madden NFL és a Hockey Ultimate Team bevétele együttesen 96 százalékkal nőtt.

A három hónapos időszakban a játékosok 1,9 milliárd órát töltöttek az EA játékaival, és havi szinten 155 millió aktív játékos nyomult mobilos címekkel - ebből 40 millió felhasználó a sportjátékokkal tölti az idejét, ami 250 százalékos javulás. A két legkeresettebb cím a Madden NFL Mobile és a FIFA 15 Ultimate Team Mobile.

A vállalat elégedett a nemrégiben indított EA Access szolgáltatással, amely elmondása szerint "felülmúlta a várakozásokat" - de továbbra sem költözik PS4-re. 

És akkor a régóta várt dátum: a jelentésből kiderült, hogy a Battlefield: Hardline 2015. március 19-én jelenik meg Európában PC-n, Xbox 360-on, Xbox One-on, PS3-on és PS4-en.

A Star Wars: Battlefront megjelenését is pontosította az EA: a DICE játéka 2015 negyedik negyedévében landol a boltokban. Érdekesség, hogy a J.J. Abrams rendezésében készülő Star Wars: Episode VII is ugyanebben az időszakban kerül a mozikba.

Már is azt is tudjuk, hogy lesz egy másik új Battlefield is, amely 2016 végén érkezik. Nem nehéz észrevenni, hogy az EA - jó szokásához híven - minden évben elkápráztat minket egy-egy shooterrel.

3.
3.
Giggsy
Az utolsó EAs FPS, ami az év elején jelent meg (Bad Company 2) eszméletlen jó lett, szóval reménykedjünk benne, hogy ez egy jó ómen :)
1.
1.
RangerFox
Azért van benne néhány elgépelés, gondolom siettek valahova...
Ez a Hardline nem mozgatja meg a fantáziámat, a SW Battlefront viszont annál inkább. Ezekből az adatokból azt szűröm le, hogy l megy az EA-nak a mobilpiac, valószínűleg egyre jobban fognak nyitni arra a területre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...