Júniusban a Final Fantasy VII kapcsán is kapunk híreket

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 18.
  • Teaser
Link másolása
Miközben a Final Fantasy XVI következő kedvcsinálójára várunk, ne feledkezzünk meg arról, hogy a Square Enix gőzerővel hegeszti a Final Fantasy VII Remake második részét is - ki tudja, talán ez is bemutatkozik hamarosan!

A minap a Final Fantasy VII: The First Soldier kapcsán tartott livestreamet a Square Enix, amelyben Tetsuya Nomura direktor elhintette, hogy júniusban bejelentéseket tesznek a Final Fantasy VII huszonötödik születésnapja apropóján.

Mivel már most látszik, hogy a következő hónap tömve lesz videojátékos eseményekkel, ráadásul az év elején megígérték a készítők, hogy idén szó esik róla, nem lennénk meglepve, ha a Final Fantasy VII Remake második felvonása is terítékre kerülne végre. Természetesen amint hírt kapunk a folytatás felől, beszámolunk róla!

Ne feledjük azt sem, hogy idén nem csak a Final Fantasy VII, de maga a Final Fantasy-sorozat is jubilál (harmincöt éve jelent meg az első rész!), a Square pedig igyekszik nagy felhajtást csapni a franchise körül. Nem meglepő, hogy hamarosan a Final Fantasy XVI is bejelentkezhet egy új előzetessel.

2.
2.
nemfontos
#1: Nekem is nagyon tetszett. Gondolkodtam az intergrade -en is, de mivel az alapnak már minden morzsáját kivégeztem, gondoltam inkább megvárom a part 2 -t.
1.
1.
azureknight0715
VII part 2-nek nagyon örülnék. Szerintem zseniális remake lett, minden tekintetben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...