Megkapta első frissítését a Sons of the Forest

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Endnight Games sokat halogatott túlélőhorror videójátéka egyelőre csak early access verzióban érhető el, de máris kijött hozzá egy nagyobb frissítés.

A 2014-ben megjelent The Forest folytatására, a Sons of the Forest játékra már jópár hónapot kellett várnunk, de február végére végre elérhetővé vált az első verziója. Az indulás simán ment, de amint a játékosok kezébe került a játék, egyből elkezdtek kibontakozni a horrorkaland hibái is, amikre a fejlesztő cég máris küldte a gyors válaszát. Már elérhető a Sons of the Forest első frissítése, ami számos bugot korrigál, illetve több plusz tartalmat is szolgáltat a játékosoknak. 

Az egészen nagyra sikerült update-csomag listája szinte végeláthatatlan, ezért csak néhány érdekesebbet említek meg. A Sons of the Forest többek között kapott egy távcsövet, egy sárkányrepülőt, a kannibál faluk közelében elhelyeztek néhány kilátót, sőt még egy újabb mini-boss is csatlakozott a bulihoz. A bunkerek eszköztárát is felfrissítették, ezúttal egy rádió is megtalálható lesz a játékosok számára. 

Ezeken felül kijavítottak rengeteg idegesítő hibát is: akinek eddig lefagyott a játék azért, mert kötélmászás közben halt meg, annak van egy igazán jó hírünk! Továbbá eltűnő szarvasokkal, bokrokkal és fákkal sem fognak már találkozni a rajongók. Panaszok érkeztek a néha eltűnő hangokra és néhány vizuális elemre, ezért ezeket is kezelésbe vették a fejlesztők. Az Endnight Games csapata arra is ügyelt, hogy még valósághűbb legyen a játékélmény, ezért még több hangot csatoltak az éjszakai erdő hangulatához, plusz az ellenfeleket is egy kicsit keményebb legényekké varázsolta. 

Ha bővebben szeretnél tájékozódni, látogass el a VGC oldalára!

A Sons of the Forest 2023. február 23-án jelent meg korai hozzáférésű verzióban PC-re, egyelőre nem jelentették be konzolokra. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...